Šta je novo?

Pitanje za strucnjake -Win98se!

dovla1

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2003
Poena
619
Problem: Kad mi se pali windows uvek me pita za user i pass scime ga ja preskocim sa esc om!

Kako da otkonim da me ne pita to nego da se direktno dize na desktop?

Tnx za odgovor

TweakUI for Win 9x
Pa podesi autologon

kepa je napisao(la):
TweakUI for Win 9x
Pa podesi autologon

Moze neki link do ovoga?
Jel radi "to" pod WinME?

Moze i jednostavnije, upishesh samo username (ili je vec upisan), i bez passworda stisnesh OK/enter, sledeci put ga vishe nece biti...

http://mrshotgun.homestead.com/files/tweakuiwin9x.zip

driver je napisao(la):
Moze i jednostavnije, upishesh samo username (ili je vec upisan), i bez passworda stisnesh OK/enter, sledeci put ga vishe nece biti...
A kako povratiti log-on meni?

driver:
to vazi ako masina nije u lan-u

u control panel->network stavi windows logon umesto client for ms network ili jos jednostavnije obrosi client for ms network i restartuj masinu

Filo je napisao(la):
u control panel->network stavi windows logon umesto client for ms network ili jos jednostavnije obrosi client for ms network i restartuj masinu
Ovo je jedino pravo resenje ;)

Filo je napisao(la):
Koliko se secam ( davno bilo kada sam poslednji put upotrebljavao 98...) ako se skine client for ms network gube se razne stvari od kojih je mozda naj ociglednija u svakodnevnoj upotrebi da vise nece pamtiti password za dial up konekciju pa se doticni svaki put mora upisivati... :(

U podešavanjima za mrežu postavi za default Windows Family Logon, a ostavi i Client for MS network. Iz Windows dir obrisi *.pwl fajlove i pri sledecem logovanju ne unosi password vec samo enter.

Za sada koristim tweakui98 autologon ali bi je zeleo da to POTPUNO nestane tako da odmah ulazi u win bez bilo kakvog logovanja
pliz help

drapin je napisao(la):
...

Koliko se secam ( davno bilo kada sam poslednji put upotrebljavao 98...) ako se skine client for ms network gube se razne stvari od kojih je mozda naj ociglednija u svakodnevnoj upotrebi da vise nece pamtiti password za dial up konekciju pa se doticni svaki put mora upisivati... :(
To jeste ali ne mozes sve imati!
Ipak je to win98se - najbolji OS na svetu! ,)

... mada moram da primetim da je gre'ota na hardveru koji imas da vozis W98. XP ce ti pevati na toj makini veruj mi, razlika je velika!

Marti Misterija je napisao(la):
... mada moram da primetim da je gre'ota na hardveru koji imas da vozis W98. XP ce ti pevati na toj makini veruj mi, razlika je velika!

I meni je XP pevao na makini, ali jebeš kompjuter na kome ne možeš da igraš System shock2, Heroje 2, Warcraft, Sanitarium, Fallout.

Ja sam problem sa logovanjem rešio tako što sam pritisnuo Enter kada mi se pojavio prozor za logovanje, a ne Esc. Kao što i piše ispod "if you don't want this window to show every time..." ;)

Nazad
Vrh Dno