Šta je novo?

pitanje za shipping sa ebay-a

Nije odjeca, ali sam narucio prije 15-tak dana GPS bluetooth reciver za mobilni telefon
Cijena - 18$
Dostava sa Tajvana u Banja Luka (BiH)- 10$
Placeno preko Paypala-a, sa VISA-NET karticom (nakon provjere adrese)
Ukupno me je izaslo ~ 20Eura, i doslo je za 10 dana, sve uredno, cariana nije naplacena.

Nije odjeca, ali sam narucio prije 15-tak dana GPS bluetooth reciver za mobilni telefon
Cijena - 18$
Dostava sa Tajvana u Banja Luka (BiH)- 10$
Placeno preko Paypala-a, sa VISA-NET karticom (nakon provjere adrese)
Ukupno me je izaslo ~ 20Eura, i doslo je za 10 dana, sve uredno, cariana nije naplacena.

jel moze link ka bluetooth-u sa e-bay-a ili bar prodavca
posto sam i ja onomad iz kine pa me izaslo 50€
Blue BT-747

Nekako moram da pravim listu prodavaca koji salju za Srbiju a da ih ne pitam jer se izgubi 1-2 dana na odgovor...

Zdravo ljudi. citao sam sve postove vezane za registraciju i kupovinu preko e bay-a... Zamolio bi da mi objasnite kako ide registracija na sajtu (Koju drzavu da stavim, State i slicno) i u koju banku (Proverenu) da izvadim karticu...
Ja bas nisam sve skontao sto se toga tice pa bih molio da mi objasnite (Ako mozete), ili da mi posaljete na pm...
Hvala unapred svima..

Pozdrav!
Planiram da uzmem intesinu visa internet karticu i da se registrujem na paypal...s obzirom da se za tu karticu veze devizni racun, a moze se dobiti intesin ebank, da li ja mogu iz druge banke da prebacim dinare sa jednog tekuceg na intezin i onda preko ebanka da te dinare prebacim na devizni racun?
Radim u jednoj banci i kod nas preko ebanka to moze da se uradi, ne znam kako intesa stoji sa tim?

Nazad
Vrh Dno