Ooohhhooohhoooo.Povratak otpisanih😀student je napisao(la):Kakve su mogucnosti za overavanje BE7/BE7 Raid,845pe, Abit, P4 naravno? Da li ima one lepe voltaze ili je samo kao BD7II. Naime, mogao bih da ga uzmem po prilicno popularnoj ceni.
Pozdrav!
simpson H je napisao(la):Ooohhhooohhoooo.Povratak otpisanih😀
Brutalan Zlica je napisao(la):GA-8INXP, Sinisa. Ili neka Abit izvedba. Je**s non-dual-DDR 😛
student je napisao(la):Mislis ja ne znam za GB? Bato moj, asus ce da bidne "sub 250$", dakle 249 u Americi, a dok dodje 'vamo, ode preko 300 eurosa...Mislim da ni Abit nece biti jeftin, Gigabyte mi je uvek bio nekako penzionerski (kao stabilan, pa naravno da je stabilan kada nema sta da se cacka)
Lepo ja uzmem 845PE za sicu i smrdim jedno 2 meseca, a onda GB kad prelezi sve decije bolesti, a do tada 2.53 kojeg cu, nadam se, dici preko 3GHz ima da peva
A sta je to od intela ikada otislo u bescenje?TUSL2-C ??Nema sine bescenja kod intela.Ti ces na tvojoj ploci i procesoru izgubiti 30+€ i tacka.AMD pojeftinjuje ali nekim obrnutim tokom.Nove generacije su jeftinije od starih😀 😀 .To moze samo AMD😀 .Pa ko se navukao na KR7Raid mora da je da u bescenje jer je KX7Raid,DZ.Brutalan Zlica je napisao(la):Jos nisam video coveka koji bi da smrdi 2 meseca 😛
Slazem se da su to uzroci Ga stabilnosti, ti koje si naveo, ali mislim da bi malo manje smrdeo 🙂 da uzmes odma GA, tj. mislim da ce biti bolje performanse na GA-ovom Granitu, makar procesor bio i manje dignut nego na Abitu.
Uostalom mogao bi prvi da se hvalis da imas najveci mem. protok. 🙂
Uostalom ko izdrzi povratak Atlonima sa P4 taj mnoge muke moze da izdrzi 😛
A sad salu na stranu, ne vidim zasto bi to radio zbog 2 meseca, ma kakva sica da je u pitanju. Naravno ako je bas neka sitna para tj. ako imas novca go for it, ali ne vidim zasto bi sad uzimao PE kad Granit nece za 2 meseca nesto mnogo pojeftiniti (ako si vec planirao tako kratak rok) a PE ce uskoro verovatno da ode jos dole u bescenje kad se rasprostrani Granit.
No da te ne smaram, zemaj kako ti je po volji :wave; Pozdrav
student je napisao(la):Kakve su mogucnosti za overavanje BE7/BE7 Raid,845pe, Abit, P4 naravno? Da li ima one lepe voltaze ili je samo kao BD7II. Naime, mogao bih da ga uzmem po prilicno popularnoj ceni.
Pozdrav!
laxduke je napisao(la):Moj savet je da se strpis i cekas GB7-Raid, koji ces u martu da kosta ~220 EURO, i jos jedan [email protected] O/C na 3.2GHz i to je to odprilike.
laxduke je napisao(la):Sve u svemu, ako ces vec i845PE, onda savetujem It7-MAX2 rev2.0, ne znam da li si video sta moze, probali smo kod mene simpsonH i ja, ali najbolje da ti on isprica/napise.
Je..te pa ja se nisam ni pohvalio 😀 😀 .Jeste,jeste postao sam vlasnik IT7Max2 v.2 ima vise od 10-12 dana.Pa sta da vam kazem.Onaaakooo 😀 😀 😀ivo.r je napisao(la):Ma pričaj ti, Simpson ćuti k'o zaliven 🙂
simpson H je napisao(la):Ostalo,10xUSB 2.0,sATA Raid,ATA 133Raid,Lan,6.1 zvuk,2xFirewire.... tj gomila stvari koje je nemoguce kompletno iskoristiti.
Otezavajuca okolnost je njena cena koju ovoga puta necu navoditi jer za te pare moguce je kupiti kompletan racunar🙁
simpson H je napisao(la):Otezavajuca okolnost je njena cena koju ovoga puta necu navoditi jer za te pare moguce je kupiti kompletan racunar🙁
Ma odakle mi sATA HDD kada ga nema nigde kod nas.A za to sto je sinisa rekao,moras da shvatis da je u zadnje vreme on na AMD-u,VIA-i i KX-u i jednostavno ne oseca se bas najbolje 😀 😀 ,pa ima neke gadne tripove.Ne zameri mu puno,jer se vraca u formu i oporavak tece uspesno tj.vec je narucen😀 😀 .Brutalan Zlica je napisao(la):Joj, pa daj razresi nam neke dileme. Sinisa me je naplasio sa konektorom za napajanje diskova, koji kod Serial ATA navodno ima 5 pinova umesto standardnih cetiri. Reci hocemo li morati da menjamo napajanja 🙁 ili ne ?
BTW kako radi seral ATA (ako imas takav disk) ?
Brutalan Zlica je napisao(la):Joj, pa daj razresi nam neke dileme. Sinisa me je naplasio sa konektorom za napajanje diskova, koji kod Serial ATA navodno ima 5 pinova umesto standardnih cetiri. Reci hocemo li morati da menjamo napajanja 🙁 ili ne ?
BTW kako radi seral ATA (ako imas takav disk) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari