Šta je novo?

Pitanje za iskusne igrace:)

zajebani

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2007
Poena
465
Zanimam me koja od aktuelnih igara u zadnjih godinu dana imaja u sebi BENCHMARK kojim se mere performanse racunara da ne kazem grafike:)
Nije bitan zanr. Znam dosta naslova ali me zanim ovako u jednoj temi da vidim dali sam nesto propustio posto ne igram sve zanrove, kao recimo voznje ili sportske simulacije a ove pucacine koje su se pojavile u zadnje vreme zesce smaraju tako da ni to vise ne igram.

Poslednja izmena:
Mislim da je i najnoviji rezident evil (5) sa benchmarkom.

Far Cry 2
World in Conflict
ARMA 2
CoH

Skoro sam igrao dosta igara sa built-in benchmarkom ali mi slabo radi memorija.

X3 Terran Conflict (odvojen je benchmark, ima da se skine na sajtu)

Batman: Arkham Asylum
Call Of Juarez

Naj atraktivni naslovi za to su:

Crysis
Unreal 3
Far Cry 2
HAWK
Worl in Conflict

..to su i ujedno naj realnije ige za tes, tj. ako njih dobro gura tvoja graficka, onda ce i sve ostale igre koje danas postoje. ;)

Poslednja izmena:
@BorisN123
Slazem se sa tobom i to je zasita tako. Dovoljan je samo Crysis, posto ove ostale ne mogu ni da mu prismrde sto se tice zahtevnosti, ali cesto se desava da su neke igre malo bolje optimizovane za Nvidia karte, tako da sto veci broj igara na test to bolje.
Treba ovih dana mozda cak sutra da mi dopadne saka jedna 5870 pa sam mislio malo da ja maltretiram i postavim rezultate tog maltretiranja na forum, zato mi tereba info za sto vise igara koje imaju test u sebi pa cu na osnovu kvaliteta grafike (engine-a) odabrati 5-10 naslova koje cu koristiti.
Sve ovo gore navedeno mi je vec poznato, da ima ono sto mi treba, osim Batman: Arkham Asylum, Call Of Juarez. Bio sam ubedjen da sam neku igru propustio, pre svega neku voznju, to bi bilo znimljivo.

мислим да има и FEAR тако нешто...

@BorisN123
Treba ovih dana mozda cak sutra da mi dopadne saka jedna 5870 pa sam mislio malo da ja maltretiram i postavim rezultate tog maltretiranja na forum, zato mi tereba info za sto vise igara koje imaju test u sebi pa cu na osnovu kvaliteta grafike (engine-a) odabrati 5-10 naslova koje cu koristiti.

Опа! :d

@BorisN123
....Treba ovih dana mozda cak sutra da mi dopadne saka jedna 5870 pa sam mislio malo da ja maltretiram i postavim rezultate tog maltretiranja na forum....Sve ovo gore navedeno mi je vec poznato, da ima ono sto mi treba,osim Batman: Arkham Asylum, Call Of Juarez.....

Pa za Ati-ja ti Batman i nije baš nešto merodavan.
Zbog fizike :D

EDIT: A za CoJ moraš da skineš ona dva DX10 patcha - Call of Juarez (DX10) v1.1.1.0 Patch od 44mb, kao i Call of Juarez DirectX 10 Enhancement Pack od 920mb.
Ima i posebno Call of Juarez DX10 Benchmark od 673mb ako nećeš onaj Enhancement Pack.

Jedva čekam da vidim score nove generacije GPU-a...

Poslednja izmena:
Cim dobijes 5870 odmah postavljaj i slike graficke kartice. Hocu da vidim kako ta zverina izgleda :D

Company of Heroes (DX 9 i 10)
World in Conflict (DX 9 i 10)

Nazad
Vrh Dno