Šta je novo?

PItanje za byMax-a

• Začetnik teme Začetnik teme pnjaf
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pnjaf

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2004
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5800X3D
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk Max
RAM
2x16GB 3200MHz DDR4
GPU
MSI RTX 4070 Ventus 3X OC
Storage
Samsung 970 Evo Plus 500GB, Kingston A400 500GB, WD Black 1TB
Zvuk
Tišine
PSU
Fractal Design 750W
Kućište
Lian Li PC-P80N Full Tower
Monitor
Asus TUF 27" 2K 165Hz
Brate aj kazi sta mislis kako ce 9800 pro izaci na kraj sa Doom 3, posto sam video neke testove koji nisu bas na slavu Ati-ju, znam da ce HL 2 dobro raditi.
Da li ce moci da istera doom 3 sa svim do kraja, 4xAA 8xAniso u 1024x768.Znam da je tesko odgovoriti na ovo pre izlaska igre, ali verovatno imas vise informacija od mene. Da li je dobra cena 200 evra za 9800 pro 128MB Gigabyte.Pozdrav!

mislim da si sam sebi odgovorio sa:
"Znam da je tesko odgovoriti na ovo pre izlaska igre"

kako on da zna kako ce Joca da odradi podrsku za ATi-ja???

ok

ok ser zile a jel ne bi bilo lepo znati a ? 😉

pnjaf je napisao(la):
ok ser zile a jel ne bi bilo lepo znati a ? 😉

naravno da bi ali gde je onda to uzbudjenje i sva ta sreca/tuga kad na svojoj masini probas DOOM3 i vidis da ne prelazis 15fps-a? :d

sreca

Pa bas zato sam pitao da ne bih iskusio tu "srecu", sta mislis o 9800 pro za koju sam pitao dal' je cena dobra?

pnjaf je napisao(la):
Pa bas zato sam pitao da ne bih iskusio tu "srecu", sta mislis o 9800 pro za koju sam pitao dal' je cena dobra?

pogledaj malo u HOT HARDWARE sobi za koje pare se ta kartica prodaje pa uporedi sam, ako je uzmes za te pare sigurno neces za tri meseca :wall: jer si se za*ebao. ove nove koje dodju ce da kostaju kao lude a starih vise nece biti...

Doom III ce provereno dobro raditi na 9800Pro.. JC je ranije pricao o tome, cak mu je 9700Pro bila referentna kartica, dok nije potpisao exkluzivni ugovor sa nVidiom. Moguce je da ce to biti optimizovana igra za nV3x i 4x GPU-ove, ali mogu da se kladim da ce jednako dobro raditi i na ati kartama...

Nazad
Vrh Dno