Prvi Asus (ne otvaran, novo!)
drugi Asus (ne otvarano, novo!!!)
Acer XB271HU (kutija otvarana, lepljena ComTrade selotejpom.... vidi se da je vracen)
jedan od mojih starih Dell-ova....
ne znam sta da kazem, prva dva Asusa su ocajna, cekao sam skoro cetri pune nedelje... onda su mi dali Acer, koji je otvaran... molio sam ih da mi provere (to moze i najveci krreten da provali sta nije u redu).... nosio i vracao kutije ko *****, al i ovu Acer cu sa zadovoljstvom....trazicu pare nazad, posto ne mogu vise da se zezam, ako nisu u stanju da mi za 100k + din daju ispravnu stvar nek zatvore radnjiu.
Acer do dushe ima manje bleedinga ali tu je svakako, brightness je samo na 60 ili 65%, ali njemu se na beloj pozadini po costkovima vidi tamnija plavkasta nijansa....
ne znam sta da kazem, to je jedino sto sam imao IPS gSync tehnologiji a da nije 4K koji mi ne treba, samo velika je steta sto su paneli ocajni, bendni da bedniji ne mogu biti....
u firmi u koju idem vec 10 god i puno mojih prijatelja, neki prevrnu ocima kao u fazonu ma to nije nista, sta se zalis.... to je monitor od samo 830eur. Trazicu pare nazad, valjda su ljudi pa ce mi vratiti.