Šta je novo?

pitanje u vezi veratovog hostinga..

TEP3A

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
765
malo pitanje u vezi bas veratovog hostinga...

posto sam iz nisa , hoce li biti problema za administraciju svega toga ako ja koristim eunet@lite????

mislio sam takodje da probam da napravim 20-ak web maila po ugledu na yahoo recimo ..
dakle nista komercijalno, za mene i drustvo samo, ali da se ucim na tome..

da li je to izvodljivo i sta bi mi trebalo???

TEP3A je napisao(la):

posto sam iz nisa , hoce li biti problema za administraciju svega toga ako ja koristim eunet@lite????

Administraciju mozes da vrsis samo sa veratovih linija. Ako si uplatio onaj hosting od 1000 dinara, imas 5 sati "besplatno".

Blade Runner je napisao(la):
Slobodno možeš sa Eunet@lite

Kako si to uspeo?
Imam uplacen hostnig kod njih i ne mogu recimo da azuriram prezentaciju ni sa jednog drugog isp-a sem njihovog. Probano sa eunet@lite, eunet, PTT, bits...

Meni bez problema radi sa Sezam @home i PTT...

stojkov je napisao(la):
Kako si to uspeo?
Imam uplacen hostnig kod njih i ne mogu recimo da azuriram prezentaciju ni sa jednog drugog isp-a sem njihovog. Probano sa eunet@lite, eunet, PTT, bits...

A jesi li probao sa Tehnicomom? Sajt moje firme se nalazi hostovan na Veratu i ja povremeno (skoro cesto :D ) upload-ujem sve i svasta na server - naravno, preko Tehnicoma.

Pozdrav! ;)

Kiza the Death je napisao(la):
A jesi li probao sa Tehnicomom? Sajt moje firme se nalazi hostovan na Veratu i ja povremeno (skoro cesto :D ) upload-ujem sve i svasta na server - naravno, preko Tehnicoma.

Pozdrav! ;)

Nisam iz Beograda a lose su mi veze sa beogradskim provajderima. U Pancevu imam ptt, verat i bits.
Nije strasno jer imam veratovo predstavnistvo ali sam mislio da upload radi samo sa njihovih servera.

MISLIM , LJUDI, BAS VAM HVALA NA TAKO ISCRPNOM ODGOVORU!!!

SAD MI JE SVE JASNO...

Tako ti je to kada postaviš pitanje na najboljem forumu u Srbiji... ;)

TEP3A je napisao(la):

mislio sam takodje da probam da napravim 20-ak web maila po ugledu na yahoo recimo ..
dakle nista komercijalno, za mene i drustvo samo, ali da se ucim na tome..

da li je to izvodljivo i sta bi mi trebalo???
administracija nije problem
sto se tice mejlova prvih 5 ti je besplatno a posle toga placass 100 dinara svaki novi, e nisam siguran da li je to godisnje ili dozivotno 100 kinti za pop3 mejl

znaci od svakog ortaka po 100 kinti za pop3 nalog..
da li ce te onda moci da se izvede kao web mail???

Ja drzim moj www na Veratu i stvarno je super. Podrska je odlicna, forwarduju mi mail na oj (jer u NS nemaju pristupn liniju), moze @lite a sve za 100 din. mesecno mis'im Raj!!

ZoNi je napisao(la):
a kako ste generalno zadovoljni kvalitetom koji se dobija za tih 1000 din/god? I kako da prebacim sajt koji je hostovan kod drugog provajdera (konkretno: SezamPro)?

Verovatno bolju podršku u državi nećeš naći. Drže je frikovi kao mi ovde, tako da nećeš imati problema sam bilo čime. Nama su rekli... 1200 dindži 100 MB, ali momci, ako vam treba više, nema problema, samo nemojte da tražite a da ne koristite... CGI, PHP MySql, šta ti treba... sve možeš da se dogovoriš... Jedino što su im sekretarice malkice spore... Look Homer, when they give You total frontal lobotomy, You can take the part of the brain they cut off to play with... ako me shvataš ;)

zoni uu hvala za link...

nisam uopste pogledao...

pocetnik , sta ces...

Kiwy je napisao(la):
Ja drzim moj www na Veratu i stvarno je super. Podrska je odlicna,

Originally posted by Wakizashi
Verovatno bolju podršku u državi nećeš naći...

Ja se silan mucim sa njima, nemogu da mi aktivijaju ni web prostor a kamoli adresu co.yu, ma bruka kad moram tako da kazem. Spori su. Uplaceno jos pre 2 mes. i nista. Podrska je jednaka 0 (nuli).
Nazalost to je moje iskustvo. :(

Nazad
Vrh Dno