Šta je novo?

Pitanje u vezi stabilnosti Illustratora CS

• Začetnik teme Začetnik teme dbaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dbaja

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2001
Poena
619
Da li neko ima iskustva sa CS verzijom?
Program mi je jako nestabilan na P3-800MHz sa 512Mb RAM-a, Windowsom XP sp2 i Ati Radeon 8500.
Posle vrlo kratkog vremena rada sa njim dolazi do brljanja ekrana (gubljenja naslovne linije programa, menija, statusne linije), ukratko sve pobeli, palete se pogube i na kraju krah.
Da li je SP2 problem?

dbaja je napisao(la):
Da li neko ima iskustva sa CS verzijom?
Program mi je jako nestabilan na P3-800MHz sa 512Mb RAM-a, Windowsom XP sp2 i Ati Radeon 8500.
Posle vrlo kratkog vremena rada sa njim dolazi do brljanja ekrana (gubljenja naslovne linije programa, menija, statusne linije), ukratko sve pobeli, palete se pogube i na kraju krah.
Da li je SP2 problem?
Pre će biti da je problem loše krekovan program.

Ili loshe krekovan program ili problem sa SP2. A da mozda nisi overclockovao graficku?

problem je 100% sa SP2 - probo ja....vratio se na SP1...

Tom je napisao(la):
problem je 100% sa SP2 - probo ja....vratio se na SP1...
Probo ja i na sp1 i batalio illustrator.

Iako mi se mnogo svidjaju sitna unapredjenja Illustratora, lepse mi je da ostanem na SP2.
Ali, probao sam ga i na Windowsu 2000 sp4 sa NVidiom i stvar se desava brze nego kod mene. Zato ne verujem da je SP2 krivac.

To je poznati bug prve verzije Illustratora CS. Javlja se prilikom rada sa pojedinim kodnim stranama, sa engleskim podesavanjima je sve u redu.

Verzija Illustrator CS Central European radi odlično. Ako nemaš tu verziju, pokušaj sa patch-om koji je napravio neki Rus, potraži po Netu.

Nazad
Vrh Dno