Šta je novo?

Pitanje u vezi Spellforce-a

ziksale

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2002
Poena
601
Da li je neko slucajno uspeo da update-uje spellforce preko ove nase crack-ovane verzije.Nabavio sam Breath of winter expansion, nema teorije da ga instaliram, dosta toga sam pokusao, trazio po forumima itd. Ako je neko to uspeo neka odgovori.

Poslednja izmena:
Expansion se pojavio ???

da pojavio se ima sedam dana mozda... kad se samo setim koliko sam imao muke da poteram da spellforce radi na xpu .. pa da ga patchujem pa ovo pa ono.. neka hvala.. mozda neki drugi put :)

mada ja igra bila vrlo dobra....

jel u expansionu krecesh sa novim likom il nastavaljs sa starim?

A jel si probao da vratis originalni EXE?

Da da , to je onaj Spellforce.dat koji sam rename-ovao u exe, i to sam probao, bas bedak jer cenim da je strava expansion.Hvala u svakom slucaju.

G!!! je napisao(la):
da pojavio se ima sedam dana mozda... kad se samo setim koliko sam imao muke da poteram da spellforce radi na xpu .. pa da ga patchujem pa ovo pa ono.. neka hvala.. mozda neki drugi put :)

mada ja igra bila vrlo dobra....

jel u expansionu krecesh sa novim likom il nastavaljs sa starim?

Kakve probleme ? Meni je radila danima po 12 sati dnevno :) na XP-u, bez ikakvih zakrpa, bez ikakvih bagova i problema, sem 1 kvesta koji nije bilo moguce zavrsiti ali to tesko moze da se poveze sa nemogucnoscu pokretanja

I mislio sam jel'se pojavio kod nas, znam da je u svetu izasao

pa ne znam jednostavno nije hteo da radi na xp-u ali tu je stara dobra 98 na kojoj je radilo kao podmazano :)

Vrh Dno