Šta je novo?

pitanje u vezi sa Virtual drive-om

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
ovako problem je u tome sto sam na jednom racunaru koji je umrezen sa jos 7 instalirao jednu verziju Virtual drive-a mislim da se radi o v6.2 i kad na bilo kojem drugom racunaru instaliram isti vd nijedan nece da radi jer moze da radi samo jedan u mrezi
skinuo sam onda network verziju a ona trazi server da bi se instalirala
moze li mi ko reci koju verziju da nadjem da instaliram koja ce da radi bez problema u mrezi i pod xp-om

Pa lepo ti covek rekao: skini Daemon Tools i instaliraj ga. To ce resiti tvoje probleme. Manji je od 1MB i nema zezanja sa Client ili Server verzijama. Potrazi na Google-u...

Re: Re: Re: pitanje u vezi sa Virtual drive-om

Van Gogh je napisao(la):
mozes li nesto vise da mi kazes o tome?

Home site od Daemona je na
http://www.daemon-tools.com/
(iako tamo ima link ka programu obično ne može da se skine odande?)

ima ga po ftp sajtovima. Sa ove adrese bi trebalo da možeš da ga skineš:

ftp.freenet.de/pub/.disk0/filepilot/windows/cd-brenner/daemon326.exe

Nisam sa njim radio preko mreže, ali ovako je vrlo koristan i jednom kada ga postaviš nema više cimanja oko njega, ima nešto malo komplikovaniji "user interface" ali ima dodatnih programčića za njega koji to rešavaju.

da dodam da je besplatan (ako ga ne koristis u komercijalne svrhe). On sam ne moze da pravi image diskova, vec to moras iz posebnih programa. Ja bih ti preporucio clonecd, odnosno iso buster. Iz tih image-a kasnije mozes da narezes cd iz programa za rezanje, a sa daemon toolsom te image-e koristis kao virtuelne diskove.

Ja sam se preporodio kada sam presao sa virtual drive-a na daemon-tools.

Nazad
Vrh Dno