Šta je novo?

Pitanje u vezi QuickView DOS DivX Player -a

• Začetnik teme Začetnik teme =Ivan=
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

=Ivan=

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2003
Poena
620
Da li neko zna kako da nateram ovaj program da prikazuje krupnije Titlove? Ili da li je moguce promeniti font titla?

Default velicina je previse sitna.

Poslednja izmena:
Koliko se secam, to nije moglo da se menja. A slova su bila "kockasta"...

Da li postoji jos neki drugi DOS divX player koji moze da menja velicinu fonta ili je QuickView jedini koji radi u dos-u?

Samo da se nadovezem: sigurno ne moze da se menja velicina fonta, a za neki drugi player koji radi u DOS-u nisam cuo...

U help fajlu pise da je u Registrovanoj verziji moguce birati vise kodnih rasporeda tastature i da postoje vise mogucnosti parametrizacije. Da li neko zna koje su ove dodatne mogucnosti?

Poslednja izmena od urednika:
Hteo sam da editujem post ali kako se dodjavola edituje? Nema nigde taster za edit?

U svakom slucaju , prosto mi je neverovatno da je taj playe tako brz. Ynam da autor pise da ga je pisao u assembleru ali zar je kod za vindows player-e toliko neoptimizovan i spor da postize duplo losiji frame rate na istom racunaru?

Nesto je tu trulo, Zar ne?

Nije, nego kod za windows ide preko-prece-naokolo-blize 🙂 tojest slika se prosledi windowsovom dekompresoru, onda on kontaktira kodek, kodek dekompresuje pa posalje directshow-u i onda on to crta na overlay-u.
QuickView jednostavno sam cita, dekompresuje i odmah iscrtava.

kiza ns je napisao(la):
a zar taj program nije šerver?
a registracijom dobijaš nove mogućnosti...
što onda čovek nebi smeo da pita šta se tačno dobija???????????

Obrati malo paznju, u postu je covek trazio crack, ali je post izmenjen od strane moderatora.

u tom slučaju sledi izvinjenje sa moje strane... :wave:

Nazad
Vrh Dno