Šta je novo?

Pitanje u vezi OUTLOOKA

Dottore

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2004
Poena
604
Znaci ovako:
Imam Excel fajl u kome imam Imena i e-mail adrese. Zanima me kako da to importujem u OUTLOOK. Znam da ima import, ali kada to uradim, u address book-u mi se pojavi mnogo praznih podataka vezano za jedan kontakt. Tipa: brtel, ulica....
Jednostavno, kako da uradim importovanje iz Excela u outlook, a da dobijeni rezultat izgleda normalno?!?

Pa ne može da ti importuje ulicu i broj kad taj podatak ne postoji. On importuje one podatke koje su mu dao, u ovom slučaju to je ime i prezime, i email adresa. Ne može Outlook da "izmisli" ulicu i broj ako mu to nisi prethodno zadao u nekoj koloni, kontaš?

Dottore je verovatno mislio na to dal moze nekako da ukloni kolone koje mu zvrje prazne (brtel, ulica itd), ne secam se ni kako to izgleda u outlooku...

Outlook ima puno polja (preko stotinak) koja se ne prikazuju inicijalno ako su prazna. Dakle, na stranici Contacts, prikazuju se kontakti u formi vizit-kartica, sa imenima i mail-ovima, ako je samo to uneto, i to po defaultu lepo izgleda.

Da, mogao si da mu kazes i kako dalje 🙂

Otvoris Contacts, desni klik (ne na neki kontakt, nego "na prazno"), pa "show fields" u popup meniju.

Hm, nisam to ni znao, najozbiljnije. Meni je sve po defaultu tako.

"Dottore je verovatno mislio na to dal moze nekako da ukloni kolone koje mu zvrje prazne (brtel, ulica itd), ne secam se ni kako to izgleda u outlooku..."

Bas sam to mislio...hvala

Nazad
Vrh Dno