Šta je novo?

Pitanje u vezi laptopa

mikiPSY

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poena
290
Treba sutra da kupim polovan laptop. Kofiguracija je sledeca: Intel i3-370M 2.4GHz, 4GB DDR3, 320GB HDD, Intel GMA 5700MHD. Ne znam tacnu oznaku, ali je iz serije Toshiba C660.
E sada sta me interesuje... kakva je grafa? Ne mogu nista o njoj da nadjem, neki bench ili slicno. Jel zna neko koliko je brza? Da mi uporedi sa nekom grafom? Hitno mi je!

Na sledecem linku imas malo blize objasnjeno kakva je graficka, kao i neke benchmarkove u softveru i igrama.

http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-HD.23065.0.html

S obzirom da je to integrisana graficka, ne moze se bas mnogo od nje ocekivati po pitanju nekog igranja i sl. Mozda neke slabije ili starije igre, nesto novije tesko. Sad, sve zavisi sta si nameravao 🙂.

Paaa, ja bih bio malo skeptican u vezi sa tim, ipak je to integrisana graficka. Moguce je i da moze da pokrene, ali je pitanje kako ce ta igrica raditi 🙂. Dzaba ti ako pokrenes nesto, a FPS ~15 😀.

Paaa, ja bih bio malo skeptican u vezi sa tim, ipak je to integrisana graficka. Moguce je i da moze da pokrene, ali je pitanje kako ce ta igrica raditi 🙂. Dzaba ti ako pokrenes nesto, a FPS ~15 😀.

Ma na tom sajtu pise da je 6310 bolja od ove za 200%, a 6310 bukvalno nista ne moze da pokrene 😀

Onda to definitvno uzmi sa rezervom 😀.

Pa, pazi, laptop je pristojan, dobra je to konfiguracija, ali ako se igras, onda definitivno ta graficka skripi.

S tom konfiguracijom nista neces moci da igras...mozda malo pes sa snizenim detaljima i dosta starije naslove...Sta ocekujes od prenosnog racunara?

Nazad
Vrh Dno