Šta je novo?

Pitanje u vezi drajvera

Amortizzer

Čuven
Učlanjen(a)
04.06.2011
Poena
725
Instalirao sam poslednji 275.33 i pojavio mi se posebno instaliran ''nvidia update 1.3.5''. Nisam primetio ranije da je postojala takva stavka izdvojena od osnovnog drajvera. Da li neko zna o čemu je reč i za šta služi?

Pa nvidia update, verovatno sluzi da bi ti predlozio uprade drivera cim novi izadju, u sklopu je instalacije, mozes ga inst i ne na tebi je da odlucis...
Po meni je nepotreban al nekom mozda treba.

Pretpostavio sam da je to u pitanju, ali ipak nisam bio siguran da nije neki bitniji deo drajvera. Hvala... cheers

Ma nije bitan al iskreno neznam ni da radi... xD
Meni je bio instaliran sa proslom verzijom drajvera, izasli ovi novi, nije me obavestio da imaju novi driveri...
Tako da je shit, i obrisan je za stalno. xD

Ne mogu da nadjem temu o driverima pa da postavim ovde:
Moze li neko da mi objasni step by step kako da instaliram najnovije drivere za moju graficku, a da nesto ne zeznem, nvidia gts 250, je u pitanju.
Gledao sam juce na nvidia sajtu i postoje noviji driveri za gts 250.
Da li treba samo da ih skinem i instaliram preko postojecih ili treba da obrisem stare?
Citam da treba i da skinem neki program recimo driver cleaner pro pa da ih obrisem u safe mode??
Nije mi jasno sta treba da odradim da sve prodje ok i da ne zeznem nesto? Hvala

Samo skini sa sajta i instaliraj.

Ok, nadam se da mi se nece nesto zeznuti.
Znaci da ne brisem ove vec samo preko njih?
A da li su to oficijalni driveri? Mislim citam postoje neke beta verzije pa ne znam da li je to to.
Da li je u tim driverima i physx i sve sto treba?

Instalirao sam 275.33 sve je proslo ok hvala vam.

Bez veze je taj Nv Update , startovan je kao dodatni proces nonstop i plus pod novim user acc, a jos ne radi kako treba.

Mada, bilo bi pametno integrisati taj update u nVidia Control Panel, pa da se drajveri automatski apdejtuju, a ne bi bilo lose ni da se sam graficki BIOS automatski apdejtuje.

Mada, bilo bi pametno integrisati taj update u nVidia Control Panel, pa da se drajveri automatski apdejtuju, a ne bi bilo lose ni da se sam graficki BIOS automatski apdejtuje.

Upravo tako,zato me i začudilo što postoji samo za sebe a ništa ne radi.

Emix, moj ti je savet za u buduće, da uvek prvo obrišeš stari pa tek onda instaliraš novi drajver. Meni se,doduše samo jednom,ali se desilo da sam instalirao jedan preko drugog pa je došlo do kuršlusa...

Meni sve super radi evo vec nedelju dana. Rekao bih isto kao i sa starijim drajverima. Ja sam imao od pre 4-5 meseci drajvere, i instalirao sam ove najnovije preko njih. Ne vidim nikakav problem za sada sve radi dobro, cini mi se da neke igre rade za 2-3 frejma bolje. Tako da je sve proslo u redu ali hvala u svakom slucaju.

Nazad
Vrh Dno