Šta je novo?

Pitanje u vezi BPM-a

• Začetnik teme Začetnik teme iv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I

iv

Guest
Ovako imam mixer a nemam gramofone pa pustam muziku sa kompa preko 2 zvucne karte.... A problem mi je sto nece programi da mi prepoznaju koliko mi ima BPM-a MP3. Koristim Virtual Turntables i stalno mi pise 0.00 Bpm ....sto to tako? probo sam jos u jednom programu mi naprimer stalno pokazuje 100 bmp-a....mislim pusta on meni normalno pesmu mislim u onoliko bpm-a nego mi treba da znam cisto koliko je ta povecam ili smanjim da uskladim sa drugom ...znate vec...

ja se stvarno izvinjavam ovo sam hteo da postujem u aplikativni softver a greskom mojom verovatno , je dospeo ovde pa se jos jednom izvinjavam i molio bi moderatore da ovo prebace tamo

Probaj sa ALCATech-ovim BPM-om , vrlo je dobar, ako njega ne nadjes(a trebalo bi), naci ces Traktor-a (odlican programcic), uglavnom solidno pogadjaju bit rate ...

moved...

iv je napisao(la):
Ovako imam mixer a nemam gramofone pa pustam muziku sa kompa preko 2 zvucne karte.... A problem mi je sto nece programi da mi prepoznaju koliko mi ima BPM-a MP3. Koristim Virtual Turntables i stalno mi pise 0.00 Bpm ....sto to tako? probo sam jos u jednom programu mi naprimer stalno pokazuje 100 bmp-a....mislim pusta on meni normalno pesmu mislim u onoliko bpm-a nego mi treba da znam cisto koliko je ta povecam ili smanjim da uskladim sa drugom ...znate vec...

Koliko se secam, VTT informaciju o fajlu pise u .vtc fajl u svom programskom direktorijumu. A sam broj BPM-a moras da uneses kada kliknes na <BPM> pa onda calculate,......

Inace malo bolji sistem od VTT-a sam video kod PCDJ Red programa - naslednika DigitalSL1200, posto ima i metronom pa mozes BAS precizno da nahvatas beat,.....

EagleOne je napisao(la):
Probaj sa ALCATech-ovim BPM-om , vrlo je dobar, ako njega ne nadjes(a trebalo bi), naci ces Traktor-a (odlican programcic), uglavnom solidno pogadjaju bit rate ...

moved...

E bas mi to treba skino sam ALCA Tech BPM Studio Demo i to mi je trebalo , neki program koji ima counter imam i traktor ali nesto nece da mi radi lepo sa dve zvucne karte
Nego da nemas krek za ovaj BPM studio 4.2 ni jedan nece da mi radi sto sam naso na astalavisti

Treba mi ..

Ovako ako ima neko krek za BPM studio 4.2 demo ili za 4.5 demo ja bih ga molio da mi posalje na [email protected] ili link ka ful verziji ili ako neko ima program pa da mi da nekako , da mi nareze na cde naprimer platicu ili da mi posalje preko Hyper terminala ili bilo kako drugacije .... eto to

.......neznam sta bi ja bez ovog foruma

Nazad
Vrh Dno