nalazi se na http://grc.comgagast je napisao(la):Ima program wizmo koji moze sve to i jos ponesto. Meni se svidelo jednim klikom utisavanje muzike. Program je oko 70 kb. Ako ga ne nadjes na internetu mogu ti ga poslati mejlom
Jesi probao sa 'shutdown!'?bobby63 je napisao(la):Nije los ovaj wizmo, vrlo korisno programce, posebno mi se svidja opcija monoff.
Mada ne resava moj problem, tj nema bezuslovni shutdown (kad neka aplikacija zaglavi) kao sto ga ima Benchmark shutdown.
U svakom slucaju hvala puno.
Nije problem da se shutdown pozove preko daljiskog (moze na vise nacina) ali neki programi (npr 3ds Max) ostavljaju za sobom repove pa prekinu shutdown.jddipqd je napisao(la):...
Jesi probao sa 'shutdown!'?
Pa onaj uzvičnik na kraju ti je parametar za besuslovno gašenje.bobby63 je napisao(la):Uzgred, postoje li za shutdown neki parametri koji omogucavaju to bezuslovno gasenje, prepostavljam da ih je autor gore pomenutog programa koristio?
Pozdrav
?????? koji uzvicnikjddipqd je napisao(la):...
Pa onaj uzvičnik na kraju ti je parametar za besuslovno gašenje.
Izgleda da ce ovaj Switch Off moci da odradi posaojddipqd je napisao(la):...
A jesi li probao preko programa Switch Off?
I ja koristim Girder za sve to ali njegov poweroff ne pomaze kad neka aplikacija zaglavi sto se obicno desava kada gasim kompjuter pred spavanje.jddipqd je napisao(la):...
Ja za isključivanje kompjutera, monitora, biranje mp3 lista, tv, radio, divx player koristim daljinski kojim upravlja program Girder. Izvrstan program i mnoštvo kontrola.
Aman bre RTFM :rtfm:bobby63 je napisao(la):?????? koji uzvicnik
malo kasnijejddipqd je napisao(la):...
Aman bre RFTM :rtfm:
'shutdown' je obično gašenje (koje može da spreči neki drugi proces) a
'shutdown!' je forsirano gašenje koje niko ne bi trebalo da može da spreči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari