Šta je novo?

Pitanje-Problem (8600GTS)

Malo sporija od 8800 ali novo je novo. Tvoj izbor u svakom slucaju, naravno zavisi i u kojoj rezoluciji mislis da se igras, mada ce ti slicno odraditi posao i jedna i druga grafa.

Pa rezolucija je jos uvek 1024x768 zbog monitora imam jos uvek stari Samsung 793DF pa prvo kupim grafiku pa cu videti neki monitor od 19" bice dovoljno za neke igre.Igram Crysis,Crysis Warhead,COD7.Za takve igre koliko sam gledao bice dosta i GT240 ?Hoce izgurati obe kartice moje napajanje ?

Poslednja izmena:
gt 240 sigurno, gurace i 8800 ali kriticno (imas jednu granu 12V 16A) ,za neku jacu grafu bi bilo pozeljno neko jace napajanje. Znaci gt240 bez bojazni stavi a ovu drugu na svoj rizik.

Poslednja izmena:
A nekako mi je bolje 8800GT da uzmem pa da sam miran,zar ne ?Ipak je brza od gt240 ima 256bitnu magistralu...Pa na ovo napajanje sto sam sada uzeo terano je 9600GT sto je isto islo dodatno napajanje na nju i radila je bez problema.Opet videcu do kraja meseca sta cu da kupim

E ovako posto je GT240 nova oko 7000rsd necu nju kupovati jer mi je budzet oko 5000-5500rsd.Razmisljam da uzmem polovnu 8800.E sada pitanje je hoce izdrzati moje napajanje od 420W ThermalMaster ??Kuciste od koga sam kupio terao je 9600GT na ovo napajanje posto ona zahteva dodatno napajanje.

Pa sta ja znam covek terao 9600GT sa dodatnim napajanjem na grafickoj i radilo mu sve dobro i jos neke jake kompnente je imao i nije imao problema.Pa koju onda grafiku da uzmem ?Posto ovu treba da prodam 8600GT

Sto ne uzmes lepo 5670 ako ces da se igras na na 1024x768 ili 1280x1024 jaca ti i ne treba a radice ti sigurno

Pa sta ja znam covek terao 9600GT sa dodatnim napajanjem na grafickoj i radilo mu sve dobro i jos neke jake kompnente je imao i nije imao problema.Pa koju onda grafiku da uzmem ?Posto ovu treba da prodam 8600GT

Pa ni jednu, napajanje ti je vec nategnuto, ti ako zelis da rizikujes samo izvoli......

A nebix ATI.To jest necu ATI nikako...Samo Nvidia uzimam

Pa to znaci da dodam malo vise para i uzmem novu GT240 ?Jel to valja sta mislim ta GT240?

Ok hvala.Onda cu morati da dodam jos malo love pa da uzmem novu GT240.Ima Gaiward ovde za 7100 512MB DDR5

Vracena garfika od koga sam hteo uzeti i tamo radi a kod mene nece na moju plocu i na moj cipset.Sta je tu problem ? Ploca mozda nemoze da izdrzi takvu grafiku ?

Mozda je dugo radila sa njegovom plocom pa navikla na nju i sad odbija da radi sa bilo kojom drugom :d
Salu na stranu, ako kazes da si je probao i na trecem kompu i tamo ima iste simptome kao i kod tebe onda je definitivno problem u grafickoj,nemoj da lupas glavu vec razmislaj o nekoj drugoj

Pa razmisljam vec o drugoj grafici.GT240 ili 8800GT ako uzimam 8800GT uzecu i napajanje od 550W LC power.

Nazad
Vrh Dno