Šta je novo?

Pitanje oko Chieftec kucishta

NightCrawler

Znamenit
Učlanjen(a)
15.03.2005
Poena
1,025
Planiram da uzimam kuciste u skorije vreme...suzio sam izbor na dva modela..jedan model je
Chieftec BA-01B-B-B a drugi Chieftec BA-02B-B-B...trenutno ovaj drugi model ima vishe shanse da se nadje u mom vlasnishtvu.....

Sada koliko sam video kod nekih domacih firmi koje imaju ova dva kucishta svuda pishe da podrzhavaju ATX format obzirom da ja posedujem mATX plochu (Gigabyte M55plusS3g) hocu li moci da montiram ovu plochu u jedno od ova dva kucista?

Kuciste je ok.Iskreno izbedacio sam se kada sam ga montirao u sobi, posto se dugo godina bavim masinstvom.To ne vredi te pare, u sustini malo plastike i metala.Big tower je ok resenje, ima dosta prostora, ivice obradjenje,montiranje komponeti nije klik-klik,treba shrafciger,.....Za te pare dobijas i solidno napajanje.U sustini razvijam sam resenje kako cu ga obraditi i preraditi i na kraju dobiti sta zelim. Sta znam i hladjenje mozes da nabudzis, kostaju te ventilatori 25e - svi, no svi ti i netrebaju.

Dokupi obavezno i točkiće za ~5€ i nema glava da te boli :wave:

bogami,... tockice obavezno 😀 mada ja ih nisam stavio, nisam ih ni nasao, ali i neka,...treba podici ~20kg (samo kutija) i pomeriti,... bar ja tako moram jer nije lako prici sa strane 😀 a misiciiiii kao teretana 😉

Dokupi obavezno i točkiće za ~5€ i nema glava da te boli :wave:

si stavio te tockice? kako funkciionise sa njima? jel se lepo kotrljaju? ili onako bezveze? jel ona kocnica radi stvarno i u praxi ili samo sminka?
sve u svemu jel to izdrzava 25KG na sebi?

Točkići su vrhunski! Sve se lepo kotrlja, kočnice šljakaju, naravno ne kada gurneš kućište kao sivonja, ali npr. kada ga slučajno ćušneš nogom ili slično, stoji u mestu, ne pomera se ni milimetar.

Izdržava i više od 25kg na sebi, pošto meni na kućištu stoji još trista čuda (modem, baza za telefon, knjige, džojped, itd...)

Samo obrati pažnju i kupi "orginal" Chieftec točkiće, a ne kao moj drugar neke poluplastične kineske... Ja sam moje kupio ovde...

Tamo sam ih i ja uzeo, al evo jos nisam montiro, ol ovih dana ocu (nadam se konacno).

Nazad
Vrh Dno