Šta je novo?

Pitanje? (odprilike HITNOOO)

Swimmer

Čuven
Učlanjen(a)
28.11.2000
Poena
619
Uzeo sam Eagle MX400, memorija 5ns ima na sebi Cooler i mogu da o/c 225/280. Imam mogucnost da uzmem ASUS V7100 novo(MX400) sa memorijom 4.8ns ali nema cooler na sebi nego plocicu. Doplata bi mi bila 20. Da li mi se isplati ?

Pa to ti je kao da pitas dal' da menjas Zastavu za BMW...:D

Jesi ti siguran da je taj Asus MX400, koliko ja znam samo MX200 ima pasivno hladjenje, kao i stari MX-ovi koji su se prvi pojavili?

Buca

Na kutiji pise ASUS (MX400) V7100 pro ser ili tako nesto. Znaci za kuler ima Plocicu kao sto ATi ima, a memorija je 4.8 ns.

Ja bih zamenio i nebi trepnuo ako je sve to tacno. Imaj u vidu samo da kartice i kutije stizu odvojeno pa se posle sve to lepo upakuje, drugim recima ne gledaj kutiju nego karticu...

pozdrav

Pronasao sam ga ASUS V7100T-32MB AGP na primer nema aktivno hladjenje.

Ne znam u cemu je fora, ta kartica koju mi nudi kupljena je u Madjarskoj po ceni od 145. Ja sam video samo kutiju i pise na njoj V7100 Pro Ser bez Tv-out i znam da izgleda kao ona na slici a sto se ticememorije pise 4.8 ns. Pomozite u cemu je stos.

Covece sto se cimas, ubodes Eagle overclock, 3Dmark, izvadis, ubodes ASUS overclock, 3Dmark, vadis, i stavi onu koja je bolja, prosto ko boranija. Usput jos malo bacis oko na 2D.

Pazi trik.Ulazim u poznatu prodavnicu racunarske opreme koju necu da imenujem i trazim asus v7100 pro sa tv-out.Dobijam kutiju na kojoj jos pise i second edition.Otvaram je i umesto crne stampe ugledam zutu,nema kuler na cipu, sporija memorija(mislim da je bila 6ns) i nalepnicu na kojoj pise da je v7100 pro model i koja je ukrivo bila zalepljena preko oznake na stampi.Skinem nalepnicu , i ubedjen da je to obican mx ili mx 200,procitam isto to na stampi v7100 (znaci obican mx).Pitam ih koga to prave ludim , a oni se samo ljubazno nasmese i ponude mi neku drugu graficku koju su imali na lageru.I posle idemo u evropu???

Pa ima li koja firma u Beogradu da ima normalnu pravu Asus V7100 Pro a ne neke lijeve primjerke?
Interesuje me V7100 Pro koja je opisana u SK 7-8/2001 na
http://www.sk.co.yu/200107/sktd04.html
Tj. kartica http://www.asus.com.tw/vga/agpv7100pro/specification.htm.
Ta prava V7100 Pro valjda treba da ima crni PCB, EliteMT memoriju i atraktvan cooler.
Neke Beogradske firme imaju neke V7100 Pro za 165 DM ali ne znam da li je to ta prava ili neke lijeve koje prodaju pod imenom V7100 Pro kao sto neki gore rekose.

Upravo o tome sam ja govorio. Na kraju sam saznao da kod nas dolaze dva tipa MX400. Jedna ta tzv. losija varijanta za 160 sa plocicom a druga je pravi ASUS sa aktivnim hladjenjem za 220.

Swimmer je napisao(la):
a druga je pravi ASUS sa aktivnim hladjenjem za 220.
Da li je to bez TV izlaza i tih dodataka vec samo sa izlazom za monitor? Ako samo sa izlazom za monitor kosta 220 DM onda se to definitivno ne isplati. Jesi li siguran da Asus V7100 Pro koji su bez TV izlaza i kostaju po 165 DM nisu te prave?

Asus v7100 pro/t 32mb

E ljudi moji, lepo je jedan lik gore naveo, ulazim ti ja u firmu, necu je imaenovati...kod nas se prodaju neka ****** od v7100 pro, jer ta kartica se "pokrece" tek kad se oc-uje, a na ovoj koju sam ja jos letos uzeo je etrontech memorija koja nije ni za k****, a na pravoj v7100 pro je ElitMT, strava memorija... i sto pomenuti lik odozgo rece "mi hocemo u Evropu" c, c, c

Ja sam svoju uzeo (moram da pomenem) u monitor-u (etrontech umesto elitemt -ebiga),a mog ortaka su hteli da zavrnu sa nalepnicom u list-u.

pravi asus

Pa na kraju,gde moze da se nadje pravi asus 7100 pro??

mixa je napisao(la):
Pazi trik.Ulazim u poznatu prodavnicu racunarske opreme koju necu da imenujem ....
I posle idemo u evropu???

Pa dobro bre ljudi kako ovo pisete.Pa naravno da nikad u tu evropu necemo stici ako se i mi sami (kupci) ovako ponasamo.Sta bre neces da ih imenujes!? Pa bas zato i trebas.Svakom po zasluzi.Ja mislim da za Benchmark sve te firme znaju pa tako nek im Benchmark i govori koliko ih ljudi vole.Nek u startu znaju da gube i one potencijalne kupce.

. ..a mog ortaka su hteli da zavrnu sa nalepnicom u list-u.

tako majstore pa nek se oni posle hvataju za glavu a ne mi.Mene glava ovih dana boli jer ne znam sta da uzmem od mx400.Dali Asus,Gainward ili Microstar a oni jos da mi tamo lepe nalepnice.Ako vec dajem pare ocu da znam da sam dao za ono sto sam i hteo.Zato ljudi ko ne valja molim da se njegovo ime javno objavi pa nek ide malo na "Ribanje".

twister je napisao(la):
tako majstore pa nek se oni posle hvataju za glavu a ne mi.Mene glava ovih dana boli jer ne znam sta da uzmem od mx400.Dali Asus,Gainward ili Microstar a oni jos da mi tamo lepe nalepnice.Ako vec dajem pare ocu da znam da sam dao za ono sto sam i hteo.Zato ljudi ko ne valja molim da se njegovo ime javno objavi pa nek ide malo na "Ribanje".

Slobodno pocni da razmisljas o Prolinku:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=1083

Nazad
Vrh Dno