Šta je novo?

Pitanjce:)

jafazec

Slavan
Učlanjen(a)
02.04.2007
Poena
320
Elem,konfa iz potpisa u pitanju.Na disku za maticnu imam neki program nesto Jmicron neki djavo.kad sam uzeo komp iz radnje gde sam kupio,bio je instaliran taj drajver/program sta li je vec.Na njemu pise neki djavo Jmicron raid tako nesto_Opalih pre 15ak dana reinstall XP-a,nisam instalirao taj program opet.Medjutim videh negde na forumu sad da se kaze da taj kontroler treba instalirati cak i ako raid ne postoji(kao kod mene)??Jel da instaliram ili jok?:)

Pa što ti je toliko teško da ga ipak instaliras?

Ma nije mi tesko naravno...Nego me buni da li da ga uopste instaliram jer tamo pise da je to neki navodno Jmicron Raid controler ili tako nekako,a ja na kompu nemam diskove povezane u raid.Da li cu dobiti nesto ako instaliram,da li ce mi smetati ili koristiti,to je zapravo moje pitanje;)

Pa ako su u pitanju samo RAID drajveri - možeš to slobobno da preskočiš, s obzirom da ne koristiš diskove u RAID-u.

Pa u pitanju je neki Jmicron Raid Controller & Configurator..I ja sam razmisljao kao sto ti Cat kazes,ali rekoh aj bolej da pitam,mozda cu dobiti nesto,mozda nesto koristi ako imam taj djavo instarliran,jer meni u device manageru kada nemam to instalirano stoji kao unknown device(tj device bez drivera) "raid controller".To me je bunilo,ali koji ce mi djavo zapravo ovaj Jmicron...
Hvala!

Nikakva šteta neće biti ni ako instaliraš - prosto nećeš ništa dobiti u odnosu na sadašnje stanje.

Pa da,nadjoh i ja tako nesto na netu danas,probao sam,nista se ne menja,ne desava...sve isto..

Ako ti nista ne stoji na tom kontroleru onda ga onemogucis iz BIOS-a i nit' imas unknown device niti moras instalirati drajver.

Nazad
Vrh Dno