Ne smara mi se više sa tehničkom podrškom, koja stalno daje malo drugačije odgovore jer uvek nešto suprotno od mene podrazumevaju, pa me interesuju vaša generalna iskustva po pitanju migracionog koda. Inače nisam ni u kakvom ugovornom odnosu sa trenutnim provajderom (Beotel), znači uplaćujem na mesečnoj bazi ADSL i imam svoju internet opremu.
-Kako se tačno dobija validan migracioni kod? Jel može provajdera da ga izdiktira preko telefona ili je potreban neki overen dokument sa potpisom i koje čime još?
-Da li kada mi ISP jednom izda migracioni kod smatra da ja više nisam njihov korisnik ili to nema veze sve dok i ne odnesem taj migracioni kod drugom provajderu da ga upotrebi?
-Kako se tačno dobija validan migracioni kod? Jel može provajdera da ga izdiktira preko telefona ili je potreban neki overen dokument sa potpisom i koje čime još?
-Da li kada mi ISP jednom izda migracioni kod smatra da ja više nisam njihov korisnik ili to nema veze sve dok i ne odnesem taj migracioni kod drugom provajderu da ga upotrebi?