Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Ne verujem da je neko nekada tuzio bas forum, ali znam za par slucajeva gde je trazeno da se on ugasi ( burek, ppp) a tuzbe su podizane protiv clanova i to ih je bilo poprilicno da ja znam... slazem se sa odlukom pogotovo u kontekstu vremena u kom zivimo...

Imam molbu a povezana je sa pogrdnim nazivima, da ne budu dozvoljene reci koje nisu blacklistovane a jasno je da su sinonimi istih ( npr ********* itd) hvala :)

ali znam za par slucajeva gde je trazeno da se on ugasi ( burek, ppp) a tuzbe su podizane protiv clanova i to ih je bilo poprilicno
upravo tako

Imam molbu a povezana je sa pogrdnim nazivima, da ne budu dozvoljene reci koje nisu blacklistovane a jasno je da su sinonimi istih ( npr ********* itd) hvala
reseno

Bilo be zanimljivo čuti da li je iko ikada tužio neki forum zbog mišljenja/uvrede učesnika
Ne mozes cuti jer to nisu javne informacije

Poslednja izmena:
Verovatno nije dž uvedeno novo pravilo osim ako nije pala opomena ili tužba nekom drugom pa da se na vreme osigura.

Pa možeš bar da kažeš da li se to dogodilo Benchmmarku, ne moraš u detalje.

Po kom zakonu je pružalac usluge odgovoran za ono što treća lica pišu preko te usluge? Toga nigde nema u normalnom svetu kojem dovoljno pripadamo, ali spreman sam da me neko demantuje.

Po kom zakonu je zabranjeno koristiti "pogrdne" nazive za pravna lica, da bi neko mogao bilo koga da pozove na pravnu odgovornost za izricanje istih?

Po našem zakonu ne mogu da te tuže ni za šta od navedenog.

Ali može da naljuti i odbije (potencijalne) oglašivače na sajtu od kojih ceo sajt i forum zavise. U ostalom, to igranje sa imenima je nekako dečiji fazon i nezrelo. Jedna je stvar kada neko ima validne i dokazive argumente pa nek ih grdi koliko hoće.

Prvo kultura, jer vise govori o autoru nego o oslovljenom licu.
Drugo nismo u zabavistu.
I trece najbitnije - napravim blog i napisem nesto sto ce procitati mozda 5 osoba, dok ovde napisano ima enormno sirok auditorium.
Posto ocigledno dobro poznajete zakone i kao sto je vec receno: pismeno preuzimanje odgovornosti overeno u sudu i udarajte po zakonima, advokatima i nazivima do mile volje.
Dotle cemo fino i kulturno, kao sto prilici svakoj zreloj diskusiji.

ja sam “kriv” sto je to jestivo povrće blacklistovano ( hvala Duke još jednom) jer je postalo nehumano koliko se koristi i bas je mučno bilo citati… a realno ne vidim u kom drugom kontekstu bi se ta reč koristila na it forumu…

Moraće te da se više potrudit,e cucumber, pipino, キュウリ, ⴰⵅⵢⴰⵔ, mkhaka, konkonb. concombre

Potrudimo? Nema leka za ljude koji moraju javno da pokazu svoju preku potrebu za izrazavanjem svog bogatog recnika.
Ovo je samo osnovna preventiva u slucaju da neko "izleti" u zaru diskusije, ostalo se jednostavno brise i dele poeni.

Ajde da prekinemo sa "duhovitim" komentarima jer će pored masovnog brisanja početi i masovni poeni. Tema je za pitanja u vezi foruma.

Potrebna pomoc oko logovanja na sajtu.
Kada hocu da se ulogujem trazi mi verifikacioni kod,kod koji mi izbaci google autenthicator mi ne prihvata stalno mi izbacuje "ups! Naleteli smo na neke probleme.
Vrednost verifikacije u dva koraka nije mogla biti potvrdjena.Molimo vas pokusajte ponovo."
Preko telefona mi je uspelo ali preko kompa nece.
Molim za pomoc?

iskljucio sam ti 2FA, probaj da reaktiviras

Bez ikakve akcije sa moje strane sada sam ulogovan.
Hvala.
Da li da ostane ovako ili trebam nesto da uradim?

Aktiviras 2fa ako hoces (sto bi bilo pametno)

Da li neko od moderatora ili administratora ima mogućnost da promeni ime teme koju je neko od nas postavio?

da

Vrh Dno