Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Poštovani
Zanima me dokle će te usporavati sajt da ne mogu da otvorim kako treba zbog ""********* " i admina alex303 , jer nisam rekao ni jednu neistinu .
Ako je to neistina pa šta se sve piše po drugim sobama , a nema nikakvih konsekvenci .
Kazna nije ok , jer nisam ni trolovo ni vređao a ni LAGAO
Hvala

Poštovani
Zanima me dokle će te usporavati sajt da ne mogu da otvorim
Do 14.12.2024
kako treba zbog ""********* " i admina alex303 , jer nisam rekao ni jednu neistinu .
Još jednom li napišeš javno to što si napisao, sledi trajno udaljavanje sa foruma. Upozorio sam te 2 puta. Treći put neću.
Ako je to neistina pa šta se sve piše po drugim sobama , a nema nikakvih konsekvenci .
Kao što je rečeno bilion puta do sada, ako primetiš da neko krši pravila ili piše nešto što nebi trebao, prijavi post. Ovo poređenje u fazonu mene ste kaznili a osobu X i osobu Y niste, ovde ne pali.
Kazna nije ok , jer nisam ni trolovo ni vređao a ni LAGAO
Hvala
Kazna je ok i ostaje. Ne dozvoljavamo suptilno vređanje firmi na ovom forumu. Hvala na razumevanju.

Iz kog tačno razloga je tema za nameštaj zaključana bez ikakvog obrazloženja? 🤔

Doneta je odluka da nam takva tema ne treba na forumu

Pozdrav, jesam li ja jutros imao neki privremeni discourage ili je samo bio neki bag? Nisam mogao uopšte da otvorim forum ulogovan, a u incognito kad sam probao otvara. Sad mi radi normalno, a bio ubeđen da sam dobio neki random discourage :D

Nop, cist si kao suza.
Verovatno ti bagovao forum, kao sto svima baguje.

I posle ovih radova/popravki, forum se ucitava na momente.. obeshrabujuce.
Random je, nije pravilo.

Za sada nisam primetio neka usporenja. Čak se i "Zvonce" otvara momentalno i reklame ne usporavaju otvaranje rubrika. To mi je najviše smetalo i usporavalo. Prava situacija će se videti tek kada bude više ulogovanih i aktivnih članova. Za sada, da ne ureknem,"Good job" 🍸

sada IMDb prepoznaje da je u pitanju 🇷🇸 a ne 🇩🇪
1734300743853.png

Oduševljenje (ako ga je i bilo) trajalo možda 20 minuta.
Eto ga "vratite 🇩🇪 kad već nije 🇬🇧". 🙃
Srpska posla... džabe ste krečili.

i opet ima usporenja (mnogo manje nego pre, mozda 4-5 puta od subote), iskoci ponekad da je nedostupan ( dva puta bilo, jednom na desktopu jednom na mobilnom), juce je opet trazilo permission za notifications, iako je bilo never ask again

Forum je prebacen sa nemackih na srpske servere, zato imate srpske nazive u imdb linkovima.
U toku transfera su radjeni testovi gde je utvrdjeno da dosta stvari treba srediti, tacnije previse za vreme koje je bilo dostupno.
Zakrpljeno je kriticno sto je rezultat da forum bolje radi ali nas cekaju ozbiljniji hirurski zahvati kada bude vise vremena za iste tj kada prodje praznicno ludilo.

Ne znam da li ovo pitanje mogu postaviti ovde pa ako je odgovor ne, neka moderi obrišu ili premeste.
Koristim dakle telefon i kada kopiram neki link (neke desne gaming stranice na primer) koji želim postaviti negde u temi (bilo kojoj na forumu) to ne mogu jer opcija "paste" ne postoji. Pojavi se samo "select all" i "read aloud". Kratki spoj na nalogu ili?...
Do juče je moglo sve normalno.

Neki cudan bag na forumu. Ostavim post i on je vidljiv, vratim se posle nekoliko desetina minuta u tu temu i nema posta. Mislio sam da su ga moderatori izbrisali iz nekog razloga. Postujem u drugoj slicnoj temi, isto se desi. Posle nekoliko sati dodjem ponovo na forum i oba posta su sada ponovo tu. Da li je do firefoxa mozda jer je starija verzija, koristim je zbog YT?

Ukoliko imam oglas koji je aktivan, ali je otvoren pre mnogo vremena - da li je ok da ga "bumpujem" komentarom ili da otvaram novu temu?

Pa možeš da recimo spustiš cenu, ako ga do sada nisi prodao, ne vredi ni da je držiš ali novi oglas će te dovesti na vrh liste. Posle 2-3 stranice teško da neko i gleda oglase.

Dodato je novo pravilo (tacka 19) koje glasi:
Pogrdni nazivi privatnih i pravnih lica nisu dozvoljeni.
Uvedeno je (izmedju ostalog) zbog previse cestog koriscenja naziva tipa Zlorion, Lelekom, Telekonj i sl.
Razlog je jednostavan - zivimo u vremenu gde padaju tuzbe kao dobar dan, niko ne zeli da provodi vreme po sudovima zbog gluposti.
Razumemo nezadovoljstvo zbog loseg iskustva ali morate postovati cinjenicu da je ovo javni forum, sto nosi odredjenu dozu odgovornosti.
Hvala na razumevanju.

Moj advokat kaze da nema problema da ih zovem lelekom kao i zadnjih 30 godina, posto je to postao tradicionalni naziv.

Odlicno!
Reci mu onda da spremi pismenu izjavu sa tvojim potpisom gde se navodi da si Benchmark portparol i da ti snosis svu krivicnu i materijalnu odgovornost a mi ostali cemo da nastavimo po tradicijama

Poslednja izmena:
Mozda da se svi prebace na licno ime i prezime i da se prilozi licna karta i menica za koriscenje javnog foruma i preuzimam ulogu potparola.

Bilo be zanimljivo čuti da li je iko ikada tužio neki forum zbog mišljenja/uvrede učesnika. Čak i novine i ostale medije imaju ono čuveno: "Mišljnje čitalaca/gledalaca ne odražava poliktiku tog i tog medija."

Bilo be zanimljivo čuti da li je iko ikada tužio neki forum zbog mišljenja/uvrede učesnika. Čak i novine i ostale medije imaju ono čuveno: "Mišljnje čitalaca/gledalaca ne odražava poliktiku tog i tog medija."
Mog kolegu je tuzio komsija zbog izjava objavljenih na viber grupi...tako da sam delimicno upucen u problematiku, na kraju je bilo nereseno, osim za advokate i sud koji su solidno prihodovali :)

Nazad
Vrh Dno