Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Nisam dobio taj alert, nemam pojma o čemu je :(
Znam kako izgleda, dobio sam jednom ranije ... prošle godine mislim, pa sam razjasnio sa alexom

@Vladarko

i ti imas na Zanimljive:
Opomena pred zabranu pristupa temi
Sunday at 09:54

Nisam dobio taj alert, nemam pojma o čemu je :(
Znam kako izgleda, dobio sam jednom ranije ,,,,
Boki, dobices sada redovnu opomenu sa poenima... cek da vidim da ne dobijes auto ban prvo :)
Ok, cist si. Slede poeni i javi molim te dobijas li ista

Ajde?A kad ste planirali da mi to saopstite???A i za sta ban?Pa do sad ste bar obavestavali o takvim stvarima da ne bi dolazilo do ovakvih pitanja.Stvarno, zasto ban?
Skidam ti ban sa teme. Molim te, drzi se pravila

Yeap, ovo je stiglo na PM i emajl
1722720576868.png

Zahvaljujem jos jednom, uklonjena opomena i poeni, kao i log da si ista dobio.
Videcemo sutra sa Kutijom sta se tacno desava.

Vidim i ja dobih zabranu na "Zanimljive i smesne slike", nemam pojma do kad :) Ne sme izgleda nista da se prokomentarise bukv, moze 70 boomer chuck norris zena je djavo slicica dnevno al ne sme nikad da se iskomentarise taj humor :)

edit: ne znam ima li sanse da se na forum ubace "komentari na postove", kao ekspandabilna sekcija, kao na drustvenim mrezama, meni su cesto smesniji komentari nego same slicice ili meme-ovi.. Ovako bas nista ne sme da se kaze nikad, hardcore je malo.

Ok :D Prokomentarisem boomer humor jednom u 3 meseca, a da sam okacio Noleta kako ljubi medalju dobio bih neku nagradu verovatno :D

Kazes jednom u 3 meseca prokomentarises?

Pre par godina sam mozda cesce, sad bukvalno skoro nikad, suzdrzavam se.

realno, forum bio bolji pre tih lajkovanja

a sto se tice komentara na slike, kao da je bitno i tako se ne broje postovi, nemas nikakve koristi sto pises tu...

Nema se koristi, ali je ljudima jako bitno da iskazu nezadovoljstvo ka tudjem humoru, tudjim utiscima o serijama, filmovima, igrama...

Uzasno.

Pa kako ce onda potrebna dnevna doza lajkova biti zadovoljena?

Ne dolaze svi na tu temu da bi skupljali lajkove. Mene, na primer, baš zabole uvo i koliko poruka imam, i ilajkova i poena.
Sad mi je zabranjeno da postavljam slike i šta? Ja sam i dalje nastavio da dolazim na temu, gledam slike, oraspoložim se malo smešnim slikama, dajem i lajk ako me slika nasmeje... I to je to.
Sad sam, faktički, oslobođen moralne obaveze da i sam postavljam smešne slike i doprinosim dobrom raspoloženju kojim tema odiše (zato je nikako ne treba zaključavati).
Zato, hvala ti, alex303 što si mi zabranio da postavljam slike, sad imam više vremena za gledanje i uživanje u humoru. Thanx anyway! :)

Sta je sa forumom danas, jedva otvara stranice? Juce isto, i sam Benchmark sajt, na momente, pa proradilo.
Je l' do vas ili sam ono "usporen", mada nema nikakve opomene?

Opet ću nadrljati, ali...
Kako član da zna kada je "obeshrabren"?
Ako može bez demonstracije moći, već objašnjenje.
Edit (21:33)
Kako se to vidi u opisu naloga?

Hvala! Kao i ostalo, i to je objašnjeno u Modus operandi... :whistle:

Treba čitati.

Je l' može ta tema da se postavi kao sticky, na početku ove?

Poslednja izmena:
Kada pogledas svoje poene i vidis da si pregazio 10, automatski si u discourage modu.
Требало би рећи и то да тих 10 поена морају да важе сви у истом тренутку. Ја рецимо имам преко 10 поена, али сам их накупио током неколико година.
Или можда није требало ово да напишем, јер сам вас само подсетио да ми рокнете један discourage 🙂

Nazad
Vrh Dno