Šta je novo?

Pirates

Ima li u igri rpg elemenata ?
Kao ono budzis brod , skills , force ???

I

May the force be with you

Highl1 je napisao(la):
samo nek mi neko kazhe jel ima josh problema u animacijama ?
meni trepere, i bude crn ekran,pa se onda nastavi animacija i opet treperi
drajveri su poslednji, catalyst 4.11 grafichka ati radeon 9700pro
mashina barton 2500, 512ddr kingston, epox 8rda (nf2)

Prakticno identicna masina (ploca nf7) i nema ni najmanjih problema, Katalisti 4.6 su mi instalirani...

Obi Wan je napisao(la):
Ima li u igri rpg elemenata ?
Kao ono budzis brod , skills , force ???

I

May the force be with you

Force imas u KotOR-u...

Pa imas kao neka budzenja. Zapravo u odredjenim gradovima, mozes u luci nasvirati nesto na brod (jaca jedra, bronzane topove, razlicita djulad...), a kada potopis neki brod koji na sebi ima sposobne ljude onda i oni dodju kao neki RPG elemenat. Ja recimo imam lika koji u toku bitke krpi jedra, kuvara (cini posadu duze zadovoljnom) i jos nekolicinu...
Ma igra je sjajna!

Igra je odlican rimejk starih pirata sa komodora i amige.
Ko je to voleo, i ovo ce.
Naravno da ima gomila propusta, ali....da se bilo sta drasticno menjalo to vise ne bi jednostavno bili Pirates!

Pa gde se odvija radjna u nekom zamisljenom svetu ili na planeti Zemlji, i da li imas slobodu kretanja, tipa idem da poharam Englesku pa onda odoh malo do Japana(ako se igra odvija na Zemlji) :D

Sve je na Zemlji, naravno. Karibi su u pitanju i nigde dalje (vise nego dovoljno). Kada bi isao do Japana iz Meksickog zaliva, recimo, negde kod Indije bi se vec penzionisao kao pirat, a na sred Atlanskog okeana bi se posada pobunila, pa ne bi stigao ni do Afrike :)

Igra je izuzetno zarazna. Nisam igrao stare pirate ali ovi sharmiraju - sjajno! :)

U principu sam zadovoljan,ali mi se nakon 2-3 sata igranja cini da je igra neverovatno plitka,naprimer u poredjenju sa Port Royale. Izgleda da je skoro bukvalno rimejk originala i nista vise.

Pa tako je i najavljivana. To je i napravljeno, ne vidim cemu problem. BTW to su te "legendarne" igre sa raznih komodora, spektruma i amigi koje su bile svima kao nikad jace i tako te fore a kad se napravi rimejk sa totalno identicnim gameplayem onda se svi bune kao plitko je, bezveze, mlako i slicno :d

neznam, ali meni je igra nekako vishe decija

Nazad
Vrh Dno