Šta je novo?

Pirates! (zaglavio sam se)

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pribavio sam ovu igru i svidja mi se :) Elem, sklopio sam mapu koja bi trebalo da mi pokaze gde se nalazi ujak (i pise da trazim istocno od Maracaiba) ali ja sam pretrazio komplteno kopno i nisam nasao nista? Ako se neko seca neka kaze gde da idem, jer nemam pojma gde da ga nadjem.

E ovako evo ti slika de bi otprilike trebalo da bude ujka :D
Znaci pogledaj dobro mapu videces mali gradic Nieuw Hoogeveen.E to je dobro mesto odakle da pocnes da trazis uncle-a.
Jedan savet : Uvek gledaj na mapi da li ima nekih stena npr. onih Governor Cape, Captains Head itd. jer one su uvek dobar putokaz za nalazenje zlata i izgubljene rodbine !

Prilozi

• pirates.JPG
    pirates.JPG
    84.1 KB · Pregleda: 87
Aaaaaaa :D Ja sam trazio i na drugoj strani Marakaiba ali ne toliko daleko... Probacu pa cu javiti :)

Mape se menjaju!!

'Alo, ljudi jeli ti Pirati, to je nesto slicno kao Sea Dogs, samo bolja grafika ili kako, na koliko je diskova (CD), ili je na DVD-u?

E sad ne znam dal je ko Sea Dogs posto to nisam igrao,a ja sam igru nabavio na 2 CD-a.
Igrica je totalno ql i (barem meni) je totalno zarazna. :D
Mislim da neces zazaliti ako je nabavis :)
p0z

Hvala care na odgovoru, verovao ili ne Sea Dogs, je identicna igra ovoj, samo sto je starija pa je i grafika losija, ali definitivno nabavljam ovo!

Pozdrav! :banana:

2 CD-a? Ja sam je dobio na samo jednom :D

Jedino sto me nervira kod ove igre je sto ne mogu da zakopam svoje blago i ne mogu da gradove koje osvojim (do sada 19 komada, nijedna bitka izgubljena :)) pretvorim u svoje... :( Ali ako ista, barem sam unistio sve engleske (i skoro sve) francuske kolonije, pobio sve pirate i sad smaram spance :)

Ja polako unistavam spance,igra je extra samo jedina losa strane igre je to sto nema multiplayer :(

ja prob'o igru i na prvi pogled mi se svidela, posle 2-3 dana, nisam vise mogo da je gledam..znaci sve se vrti u krug...a obaska to sto kad krenem da trazim blago naletim i na ujnu...
u stvari najhore je to sto moras da "obradis" sve ribe u igri...monotonija...

Kutija, uvek se orjentisi naspram ucrtanih detalja na mapi, ali vodi racuna da mapa cesto nece sadrzati sve detalje koji se nalaze na kopnu ili da ce sadrzati nesto sto se NE nalazi. Ovde jeste preko vode, ali nije strasno, a ima gde bude bas-bas daleko, pa se orjentises po onim jezuitskim kolonijama...

Nazad
Vrh Dno