Šta je novo?

Pioneer PDP-506PE plazma problem

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Hmm...imam mali problem sa dotičnim... Na njemu postoje samo 2 ulaza : black i white, tačnije DVI i još neki nepoznat :)

Kada ga povežem sa kompom DVI kablom, najnoviji NVidia drajveri ga uopšte ne prepoznaju... Stari su ga prepoznavali ali kao "Analog Display" i naravno nije bilo slike :(

Dakle, zanima me, kako povezati dotični TV sa računarom ? Da li je potreban neki "Media Box" ili nešto slično i gde ga naći ? :trust:

A da probaš komponentnim kablom? Ta grafička koju imaš bi trebalo da ima i komponentni izlaz.

Hmmm... Misliš na jednom kraju DVI (koji ide u TV) a na drugom 3 činča (koja idu u onaj adapter pa u TVout na grafičkoj) ?

Poslednja izmena:
Ne. Mislio sam da komponentni izlaz sa grafičke spojiš sa komponentnim ulazom na TV-u. To bi trebalo da radi.

Pa nemam ga na TVu... rekoh gore da na TVu postoje samo 2 priključka... DVI i neki čudan.. Nisam dobio uz TV nikakav media-box ili tako nešto...a trebalo bi da postoji.. :(

Sad sam gledao Pioneer-ov katalog. Tvoja plazma ide u paketu sa jednim od dva Multimedia Receiver-a, PDP-R06XE ili PDP-R06FE. Na njima se nalaze svi mogući priključci, a oni se na samu plazmu kače sa dva kabla, DVI i MDR i to su izgleda ta dva konektora koja se nalaze na tvom TV-u. Između risivera i plazme idu još i neki konvertori, tako da moguće da zbog toga ne dobijaš sliku na ekranu. Evo ti link ka Pioneer-ovoj brošuri, možda nešto pomogne.

Mada nije mi jasno ko ti je prodao pola kompleta?

Poslednja izmena:
Hvala narode! A TV je ispao iz kamiona i meko se prizemljio...tako da... :) Srećna Nova! :))

Ako znaš kada prolazi sedeći kamion sa sličnom robom ti javi :D

Vrh Dno