Šta je novo?

Pioneer DVR-109 problem sa firmware-om

Zlatiborac

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
619
Drushtvance problem koji imam je sledeci....
Naime nisam odavno (tj. nikada za DVD rezach) radio upgrade firmware-a i rekoh danas da probam. Stavim novi firmware cd CD rezach i sve prodje super.
E tada na red dodje DVD rezach .,.,., Pioneer DVR-109... Na pioneer-ov sajt, nadjem model, vidim da je trenutni firmware 1.58 (da ne spominjem da je kod mene 1.17). Skinem ja njega i po upustvu odradim sve.
Medjutim kad se podigne programche koje odradjuje flashovanje samo ispishe da te jedinice nema (tj. da ne moze da je nadje). Sad se ja zapitah da li je to taj model?
Pogledam u NERO-u, kaze DVR-109, pogledam Nero Info tool isto pokazuje, skinem sa sajtnja Pioneer-a njihovu alatku za pokazivanje modela isto DVR-109.... E sad se ja cheshkam po glavi vec nekoliko sati i ne mogu da skontam shta je posredi? Drugi model nije jer 101% znam da je DVR-109 (jer sam taj model i kupio). Da li postoji razlika izmedju trzishta i gde da jurim za ovaj model?
Samo da napomenem da model DVR-109 koji sm video na slikama ima pravougaono dugmence za izbacivanje diskova dok ovaj moj ima okruglo?!? Da li vam to shta kazuje?
Eto, ako neko zna shta je posredi neka pomogne .,., ako mu nije teshko :)

Kakvo je pakovanje (bulk ili retail)? Da li pored tog okruglog dugmenceta ima natpis Pioneer? Meni ovo lici na DX verziju pioneera, ali nisam siguran. Neka iskusniji kazu sta je.

Ako je dugmence za izbacivanje okruglo ti verovatno imas DVR-A09XL(A/B)/109XL(A/B) a ne DVR-A09/109
Konsultuj web jos malo ali mislim da je to to.

U pravu si .,.,., nije bio DVR-109 vec obvaj koji si ti naveo. Odradio je promenu bez problema. THX!!!

Nazad
Vrh Dno