Šta je novo?

Pioneer DVR 109 firmware ?

[Velja]

Čuven
Učlanjen(a)
28.11.2003
Poena
609
Da li neko zna gde na netu da pronadjem hakovani firmware za ovaj rezac ? :trust:

Za sada ga nema nigde :trust: Izgovor im je, ima dosta softvera koji uklanjaju RPC2, pa kao, koristite njih! Meni se licno ne svidja koristenje tih raznoraznih softvercica, vise volim kad je haknuto u samom firmware-u :d

Ako nesto ima to je ovde http://forum.rpc1.org/portal.php
Ali nema rpc1 firmware-a, a verovatno ga nece ni biti. Jedino sto sam video da ljudi stavljaju firmware-ove od A09, ali nije mi jasno bas sta se dobija (zar ne bi trebalo da je to isti uredjaj i isti firmware?)...

Zar jos uvek nista ? Javite ljudi da neko nije nesto nasao !

Sta se tacno dobija boljim firmware-om u odnosu na originalni i koji firmware je trenutno najbolji za 109?

[Velja] je napisao(la):
Bio sam na http://forum.rpc1.org/portal.php i nema nista...

Pa A09 ima brze ripovanje filmova...

Zasto ne bi izasao hakovani firmware, ne kontam ? :trust:

Necega biti zato sto je autor prestao da radi update sajta i objavljuje firmware.

Sam je to naglasio na sajtu.

Necega biti zato sto je autor prestao da radi update sajta i objavljuje firmware.

Sam je to naglasio na sajtu.

Valjda je sajt radio kada je izasla 109-ka ? Bar se meni tako cini.

Sta se tacno dobija boljim firmware-om u odnosu na originalni i koji firmware je trenutno najbolji za 109?

Meni najbitniji dobitaj je brze rippovanje dvd filmova ... ako te ostale prednosti zanimaju potrazi po forumu. Ne znam ni sam da li bi mogao jos neku bitniju prednost da navedem.
poz ;)

Posto sam sad skoro uzeo ASUS 1608P koji je u sustini isti kao 109, malo sam se zainteresovao za firmware-ove. Izgleda da za 109 jos uvek ne postoji hakovani firmver zato sto su primenili drugaciju enkripciju u odnosu na prethodni model, pa je jos niko nije provalio. Inace, aktuelna verzija firmvera je 1.50.

Ovi obicni firmware-i mi skoro nista i ne znace. Ajde da molimo svi onog lika da nam napravi za 109-ku jedan hakovani fw.

Vrh Dno