Šta je novo?

pioneer dv585 uputstvo za ubacivanje firmware

bojke1

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7009,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Cao evo me prvi put na forumu pa sam hteo da pitam da li neko moze da mi kaze postupak ubacivanja firmware za ovaj dvd?Kako da ga narezem na disk.Ta procedura mi je najvaznija.Znaci korak po korak kad se otvori nero.Skinuo sam firmware sa neta.Unapred zahvalan na odgovorima i sugestijama.
Pozdrav bojke!!!!!!

Samo odgovarajuci file narezi u root diska, i neka se disk zove PIONEER, narezi ubaci u Pioneera, on ce detektovati firmware update i napisace ti da pritisnes PLAY za upgrade, ti pritisnes, par trenutaka posle izbaci ti CD, ti ga izvadis, sacekas cca1min da on zavrsi i to je to...

Mozda sam nesto pogresio, ili zaaboravio, jer pisem iz glave, a davno sam update-ovao jedan Pioneer kod brata...

Mikeli

Samo još nešto što se tiče nastavaka, ako je *.iso fajl onda ga otvaraš preko Nero->File->Open... a ako je *.bin, onda ga samo snimiš na prazan CD (u root, nikakvi subfolderi). Dalje ide kako je rekao miodragz, Ubaciš CD u Pioneer i pratiš uputstva sa ekrana i moliš se da ne nestane struje u tom momentu :) .

P.S.
Možda ti je firmware zapakovan u neku arhivu kao što je *.rar ili *.zip, U tom slučaju moraš ga prvo otpakovati pomoću nekog programa kao što je npr. WinZip.

Cao,hvala na odgovorima.Ubacio sam ovu verziju firmware-a B5CA1096.02 od GUFIAK-a i dosta sam zadovoljan velicinom slova.Imam jedan problem,nece da mi pusti prevod na divx-u ako nije istog imena kao i film.Da li neko moze da mi kaze da li ima neka fora u podesavanjima kad se ubaci firmware ili ova verzija firmware-a nema tu mogucnost.
Da li mozda neka druga verzija firmware-a ima tu mogucnost i ako ima molio bih da mi neko da punu :guitar: adresu gde mogu da ga skinem.Unapred zahvalan!!!!!!!!

Snimaj filmove na disk kao Imefilma.avi a prevod kao Imefilma.sub ili Imefilma-srp.sub

Vlado to vec znam.Interesuje me da li ima neka druga verzija firmware-a koja resava ovaj problem.Imam preko 230 divx filmova i od toga verovatno pola nece imati prevod.Citao sam na nekim forumima da neka verzija firmware-a omogucava da se ucita titl ako nije istog imena kao i naziv filma.Ako neko mozda zna koji firmware to resava molio bih ga za odgovor.Hvala unapred.
Pozdrav BOJKE!

Ako jos uvek imas garanciju na uredjaj, nemoj da ubacujes firmware jer t on ponistava garanciju..Raspitao sam se u prodavnici..
Pozzzzzz

Vec sam ubacio.Ipak hvala.Skinuo sam i originalni firmware za ne daj boze ako se nesto desi dvd-u da mogu da ga vratim na fabricko stanje.
Pozdrav.

Bojke1,koju verziju FW imas(oficijelnu)? ja sam skinuo oficijenlu verziju 1.15,a pio 585 mi je dosao sa 1.08 Da li znas gde ima da se skine 1.08? ako uopste ima? hvala

Postoji verzija FW 03 koja resava vecinu problema
,)

Cao.Stvarno ne znam gde ima da se skine verzija 1.08.
Mozda neko drugi moze da ti pomogne na forumu.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!11

bojke1:
Za sada ne postoji verzija firmware-a koja dozvoljava različita imena filma i titla.. (osim poslednjih nekoliko znakova).. Mada čika Gufiak radi na tome.
A do zabune dolazi jer razni useri na forumima neodgovorno iznose neproverene informacije :crash:

Poslednja izmena:
Gufiak je skoro najavio da se povlaci, i da nece vise razvijati Firmware za Pioneer... kaze covek da nema vremena...

Navodono source ce prepustiti nekim drugim ljudima... pa od njih mozemo (ne)ocekivati resenje ovog problema...

Mikeli

Vrh Dno