Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Eh sad,danas svez i miran krenem da ga izvadim,kad,malo sutra!Kako da ga izvadim?Pogledam uputstvo,trebaju mi dva L limcica koja se dobijaju uz plejer i sluze za vadjenje,ali ja ih nemam u kutijiI sad :wall:,ali danas je radio non stop,dajte nekog ko moze to da mi pogleda.
Resio sam problem,plasticno kuciste u kome se nalazi osigurac na zadnjem panelu se polomilo prilikom ugradnje istog pa je samo sada pocelo da gubi kontakt.Posto radio vec ide preko osiguraca u kabini,ovo smo uklonili i direktno spojili tu zicu i sad sve sljaka.Poz.
Meni je otishao 4800mp zato shto je bio mokar pod na kolima i prilikom naglog ulaska u krivinu nastao je kurshlus . Zamenjena kola koja su se bukvalno recheno istopila do neprepoznatljivosti, a popravka je koshtala 2500 din. Sad opet radi ko satic i nemam nikakvih problema koji su naveli ljudi sa 2900 modelom. Isto tako ne svidja mi raspored tastera na 2900 preko koga sluchajno moze da se promeni pesma, ako oce da se npr. pojacha radio i sl.
Jedno pitanje:
Da li moze da se uzme daljinac za isti? Dobio sam daljinac koji se kachi na volan, a video sam na nekim modelima daljinac pljosnatog izgleda. Ovo sam nashao preko googla
Danas sam instalirao Pioneer 2900 ali mi se opcija Mute ne ukljucuje kada koristim mobilni telefon. Takodje, ne pojavljiju se neke opcije (npr. kao sto je Save - stednja akumulatora) kada ih potrazim na dugmetu Function.