Šta je novo?

PIONEER 216D

vaci

Slavan
Učlanjen(a)
17.09.2008
Poena
301
Sta se desava ovo sa optikom ? Posle 2 godine Samsung 182 prestao je da reze Dl DVD diskove pa resim da kupim nov rezac.Uzmem isto samsung 223f koji nije hteo da reze i obicne DVD diskove . Odem da zamenim i uzmem rezac iz naslova koji radi na istom pricipu ( jede diskove , 5 dvd i 1 dl dvd ) Sta kupiti ?

pa zapitaj se da li je u pitanju optika, probaj da promenis kablove? meni su znali da pucaju diskovi kada je system bio u losem stanju...softver preko kojeg rezes.....

treba eliminisati jednu po jednu mogucnost.....pa videti sta ti stvara problem....

ako ti se to desava sa vise uredjaja verovatno nije do njih samih....

pa zapitaj se da li je u pitanju optika, probaj da promenis kablove? meni su znali da pucaju diskovi kada je system bio u losem stanju...softver preko kojeg rezes.....

treba eliminisati jednu po jednu mogucnost.....pa videti sta ti stvara problem....

ako ti se to desava sa vise uredjaja verovatno nije do njih samih....

99% je upravu

Ako prelistaš forum, videćeš da se još ljudi žalilo na sve lošiji kvalitet DVD rezača. Ja sam se poseldnjih meseci sreo sa više komada kojima je otkazalo rezanje, a na lično mom, je otkazalo čitanje DVD-a. Snima sve, čita CD, ali neće da čita DVD. Svi stari godinu do dve...

Meni 216 radi ne bas odlcino ali radi
Narezo sam 200 dvda sa njim od toga 5-6 je prijavio da je narezao kako treba a ne mogu da se kopiraju na hdd...
rezaci su sve gori i gori
I treba izbegavati pioneer
samsung sata je mnogo bolje resenje

Ako prelistaš forum, videćeš da se još ljudi žalilo na sve lošiji kvalitet DVD rezača. Ja sam se poseldnjih meseci sreo sa više komada kojima je otkazalo rezanje, a na lično mom, je otkazalo čitanje DVD-a. Snima sve, čita CD, ali neće da čita DVD. Svi stari godinu do dve...

a kakav kvalitet treba da ocekujemo za 2000....
ja imam jedan rezac, a dnevno u proseku rezem oko 20 DVD-a....tako da posle 4-7 meseci obavezno ga nosim na garanciju i obavezno dobijem novi (tako vec predhodne 4 godine)

Kakve veze ima kolko kosta, i da je 500 din pa sta. To nesto je placeno koliko se trazilo i treba da se ponasa prema specifikacijama.
Nekome je mozda i 2000 puno, po tvojoj logici bi tebalo da kupis 500 dvd-ova i od toga ako ne radi 300 *** disk je 20 din pa ti kupi novi.

Pioneer 108 je za klasu bolji od ovih novih. Radi mi vec godinama.

Nazad
Vrh Dno