Anti Patriota
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.12.2002
- Poena
- 620
gde da kupim cannon a40? ovi navedeni su kao zastupnici pa reko od njih da uzmem i jos kad bi neko sa foruma mogo da mi pomogne da dobijem dilersku cenu ...
Cemu takve kvalifikacije? Pravo je svakog da se ugradi koliko god misli da moze, kao sto je i pravo svakog da ode i kupi na drugom mestu. To se zove 'trziste' a ne 'lopov'...uzmem po njihovim "dilerskim" cenama ali to su bre lopovi jer se ugradjuju strasno
ZorMi je napisao(la):Cemu takve kvalifikacije? Pravo je svakog da se ugradi koliko god misli da moze, kao sto je i pravo svakog da ode i kupi na drugom mestu. To se zove 'trziste' a ne 'lopov'...
.
Naravno, radim u pomenutoj firmi vec 15 godina (razvojno odeljenje, dakle ne direktno prodaja ni nabavka). Niko nije savrsen, ali mislim da se za foto aparate ipak malo 'ugradjuju', prakticno isto k'o za memorije i drugu konfekciju. Mozda nije neki izvor (Singapur)...Ipak je indikativno da si se nasao prozvanim na ovakav komentar?!
Minotaur je napisao(la):Garancija .....
Rekoh niko nije savrsen, ne radim ni u prodaji ni u servisu, ali mislim da se max. izlazi u susret klijentima. S obzirom na ogroman promet mora da bude i nekih nezadovoljnih.Garancija .....
Servis.....
Nisu vise inspekcije nepismene kao ranije, znaju sta je digitalni foto aparat i da ne moze da se ugradi na motherboard. Sve je onda stvar rizika prodavca, ozbiljne firme nece da rizikuju sa takvim kombinacijama.znam da je moglo pre u fazonu uzmes peglu telefon i procesor i napisu ti preko racuna kao PC-Sklop i ne platis orez ... ili recimo ko se bavi web dizajnom opet mu treba digitalni aparat da bi bio efikasniji u poslu ...
pa nisi pazio na casu - da se zameni onim sto je priblizno danas kao sto je i815 bio tad (ili necim boljim) - bez doplate! odgovorio bih ti konkretno ali ne pratim intel chipsete i procesore.borab je napisao(la):Kako ce se resavati sledece:
Imas i815 chip set koji je strava, ali se vise ne proizvodi.Sta ce prodavac da radi kada ti ista n ne daj boze, vrisne.S cime ce da ti menja kada se isti ne proizvodei vise?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari