Šta je novo?

Pinnacle studio v11 PAL?

dalek

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2002
Poena
630
Instalirao sam Pinnacle studio 11 plus na notebook koji radi sa windows vista OS. Sve je lepo proslo i sve radi ali problem je sto je Studio 11 za NTSC. Nece da prihvati snimak koji grabujem sa kamkordera. Ne moze da se prebaci na PAL opcija je disable... ima li pomoci, da li je u pitanju instalacija sa drugim serijskim brojem ili nesto tako? nisam video da ima posebno studio 11 obelzezen kao pal verzija, ako neko zna da je ima, skinucu je?
Hvala

cao

Izgleda da je problem do pinnacla. Meni se isto to desilo a i mome prijatelju. Jednostavno nece da ubaci ni jednu animaciju koja ima 25 frejmova. Sve koje imaju 30 lepo rade. Nebitna je velicina formata slike, samo su problem frejmovi. Ja sam se patio 3 dana pokusavajuci nesto da izvedem. Imam kameru i snimak koji zelim da obradim ne moze. Cak sam i neki pach instalirao ali ni to ne vredi. Studio 10 mi je radio kao mutav a ova jedanajska nista nevalja. Izgleda da je program vec prehakerisan za nas koji nevolimo da placamo :) pa su izgleda jos tu napravili da radi tako.
Ako nesto uspem javicu ti

U pitanju je serijski broj za PAL. Saljem ti na pm.

Da ne otvaram novu temu, kako se pokazala 11-ca, imam 10-ku pa me interesuje

Da li 11-ica radi samo na visti ili moze i na XP?

PS 11 radi i na XP!
Koliko do sad pokazala se bolja od 10-ke. Montiranje je brze. Nema problema kod ukljucene HW podrske za montazu. Sve je stabilnije.

da ne otvaram novu temu...

Skinuo sam neki video fajl sa ekstenzijom MP4...
Mogu da ga gledam samo u VLC MEDIA PLAYER-u 0.8.6d...
Kada ga uvučem u PINNACLE 11, dobijam sliku sa nekim linijama i kao da "ekran" baš i nije podešen, u smislu, da pola slike daje na jednoj, a drugu polovinu slike na suprotnoj polovini ekrana...
Možete videti o čemu se radi sa slike koju sam zahevtao za post...
Ima li ideje?
Hteo bih taj fajl (mp4) da obradim u Pinnaclu i da narežem na DVD...

Vrh Dno