Šta je novo?

Pinnacle studio pctv,par pitanja....

• Začetnik teme Začetnik teme mikele
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mikele

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2002
Poena
620
Zanima me da li neko moze da mi odgovori na sledeca pitaja vezano za ovu tv kartu:

1) Moze li sa verzijom drajvera 4.02, (ne nameravam da instaliram 5.01 drajvere jer vidim da se mnogi zale na njih), da se grebuje tv slika u rezoluciji 768x576 i ako moze kako i kojim programom?

2) Virtual dub nece da mi radi u capture mod-u kako treba, prijavljuje neku inkompatibilnost sa tv kartom. Ima li nacina da ga nateram da radi kako treba?

3) Kada u Windows-u 2000 prebacim desktop na 32-bitne boje ne moze da se prikaze tv slika full-screen-u, biva reckasto isecena sa strane tako da vidim prakticno samo 1/5 leve strane slike. Tako je bilo sa TNT2,GF2MX i ATI Radeon-om, pa pretpostavljam da graficka karta nije u pitanju. Sa desktopom na 16-bitnim bojama sve radi super. To mi i ne bi pravilo problem da mi se ne desava da divx filmovi nece da rade kako treba (jako sporo) kada je ukljuceno 16 bita,a opet rade super kada prebacim na 32 bita,pa posto su mi te dve stvari u koliziji,ne znam kako da ih resim. Ima li neko ideju kako ovo da sredim?

Nazad
Vrh Dno