Šta je novo?

Pinnacle Studio 7, gde?

• Začetnik teme Začetnik teme HAL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

HAL

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2002
Poena
649
Ima li negde kod nas da se kupi (legalna) full verzija ovog softvarea

Ako već kupuješ kupi verziju 8 ima dosta poboljšanja, mada je to igračka u poređenjju sa Premierom.
Imam veriju 7 ako hoćeš javi se.

Videcu sa burazerom za Pinnacle verziju 7, njemu treba. Ima li negde da se pazari Pinnacle verzija 8. Na nekom CD-u imam Premiere verziju 6 da li preporucujes da proba taj program ili Pinnacle 8.
Pozdrav

Pinnacle se isporucuje uz njihove kartice. Preporuka za Premiere stoji; ipak je to profi alatka.
Pozdrav :wave;

Gringo je napisao(la):
Pinnacle se isporucuje uz njihove kartice. Preporuka za Premiere stoji; ipak je to profi alatka.
Dobio je software uz karticu, ali kaze nije full verzija. Uz full verziju ide mnogo vise efekata. Reci mi koja je aktuelna verzija Premiera 6.5?
ako imas neki link za download ne bi bilo lose
Pozdrav

Do pre godinu dana uz Pinnacle TV i video editing kartice isporucivao se
njihiv softver: Pinnacle Studio, i to u full verziji. Medjutim sad' su odlucili
da full verziju naplacuju (sto je primitivna odluka).
Poslednj verzija Premiera je 6.5 On poseduje gomilu efekata, a ako ti to nije dosta, mozes uzeti Adobe AfterEffects.
Nisam siguran, mozda bi mogao da ti nabavim Studio softver, ali tek za nedelju dana. Licno mislim da je bolje koristiti Premiere.
Ako 'oces Studio, napisi...

Hvala, nabavicemo Premiere 6.5 i AfterEffects pa nek se zanima
Pozdrav

Pinnacle je jedna velika prevarantska firma i svima toplo preporučujem da njihove proizvode zaobiđu.
Svojevremeno sam kupio MiroDC10+ koja je došla sa drajverima za win 98 i dan danas ne postoje drajvere za XP, štaviše ljudi iz pomenute firme nemaju nameru da izdaju te drajvere. Naime da bi se kartica koristila pod winXP mora se kupiti Pinnacle Studio. Program je dobar ako neko voli da se igra i nizašta više.
Bolje kupiti Matrox jer je bolji, pouzdaniji i vodi računa o svojim korisnicima. Mnoge domaće firme koje imaju potrebe za nekom TV montažom su kupile njihove proizvode zavedene niskom cenom pa im je to do sata ispalo mnogo skupim sportom.

Adobe After Effects, koja je aktuelna verzija i ako ima neki link za download?

Mislim da je zadnja verzija br.5. Nisam siguran !

merlin je napisao(la):
Pinnacle je jedna velika prevarantska firma i svima toplo preporučujem da njihove proizvode zaobiđu.
Svojevremeno sam kupio MiroDC10+ koja je došla sa drajverima za win 98 i dan danas ne postoje drajvere za XP, štaviše ljudi iz pomenute firme nemaju nameru da izdaju te drajvere. Naime da bi se kartica koristila pod winXP mora se kupiti Pinnacle Studio. Program je dobar ako neko voli da se igra i nizašta više.
Bolje kupiti Matrox jer je bolji, pouzdaniji i vodi računa o svojim korisnicima. Mnoge domaće firme koje imaju potrebe za nekom TV montažom su kupile njihove proizvode zavedene niskom cenom pa im je to do sata ispalo mnogo skupim sportom.
Merline, burazer ima MiroDC10+ (i koristi je uz WIN98) da li moze Adobe Premiere funkcionisati uz tu karticu

HAL je napisao(la):
Merline, burazer ima MiroDC10+ (i koristi je uz WIN98) da li moze Adobe Premiere funkcionisati uz tu karticu

Ta kombinacija odlično funkcioniše MiroDC10+, win98 i Premiere.
Jedino zbog toga pored winXP držim i win98

Nazad
Vrh Dno