Šta je novo?

Pinnacle PCTV Analog Pro USB-problem

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Kupio sam ovo juče i instalirao (doduše na jedvite jade, zbog Viste). Čak mi ga njihov TV Center i ne vidi kao pro varijantu. Radi nekako, ali problem je u kvalitetu prikaza koji ima mnogo anomalija. Slika u malom prozoru je solidna (daleko od kvalitetne), ali kad se razvuce, slika seče, zaustavlja se na sekundu ili 2, zvuk stiže pre slike, a slika je mutna ubi bože. Čovek koji mi je u firmi šef IT-a kaže da problem verovatno leži u USB portu i da sam pogrešio što sam uzeo tu varijantu (kao pinnacle je cool ali external varijanta nije). Šta vi mislite o svemu ovom. Kako da se rešim ovih problema?

Probaj da instaliras pod XP-om, sam kazes da Vista nema pojma sta si instalirao.

Sto se tice USB TV kartica, generalno su lutrija, na nekim plocama rade perfektno dok na drugim nema sile da ih nateras da rade kako treba. Takodje probaj u svim USB portovima, sa i bez ostalih uredjaja pre nego se odlucis da je vratis/menjas.

Probaj da instaliras pod XP-om, sam kazes da Vista nema pojma sta si instalirao.

Sto se tice USB TV kartica, generalno su lutrija, na nekim plocama rade perfektno dok na drugim nema sile da ih nateras da rade kako treba. Takodje probaj u svim USB portovima, sa i bez ostalih uredjaja pre nego se odlucis da je vratis/menjas.
Radi pod XP-om i XP MCE i kupio sam Hauppague PVR 150 Media Kit koji radi korektno pod Vistom

Poslednja izmena:
Vrh Dno