Šta je novo?

Pink TV - greške u gornjem delu slike

Drunk Devil

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Zadnjih 10-ak dana na dotičnoj TV stanici skoro uvek ima krivljenje gornjeg dela slike, drhtavi ton i slično, što se ne manifestuje na svim prijemnicima potpuno isto. Uglavnom teletext je neupotrebljiv, a i snimanje sa TV karticom je jako loše.

Interesuje me da li se to javlja na celom području Srbije, ili je problem samo do Vojvođanskog releja (NS i okolina).

Heroj Pinki je video Tita, i zbog toga mu se.... :mrgreen:

(Setih se pesmice ili novele (šta ono beše?) iz školskih dana...)

ZR teletext mi neradi ove godine nikako :wave;

Kod mene se slika ne krivi (PCTV i LG Flatron), ali je signal slabiji nego pre i teletext se ne vidi uopste. Mislim da je predajnik Goc kod Kraljeva, a freq C39 UHF. To preko kablovske TV mreze.

Kod mene teletekst u zadnjih nekoliko dana vecinom neradi.
Prikljucen sam na kablovsku, zivim u Pozarevcu a televizor je Samsung.

26ch radi... ali se teletext ponaša ko migavac(radi, ne radi, radi, ne radi :))...

jeste da sam prikljucen na najgoreg
kablovskg distributera u Beogradu ali
kada imam signal sve je O.K. :mrgreen:

Da ne manipulisemo sta, zasto i kako pitanja najbolje postavite na Pinkovom forumu a ne ovde ;)

http://www.rtvpink.com/forum/viewtopic.php?p=1986

cheers

Manipulacija ili ne :D , očito da je problem u glavnom predajniku/mixeru ili već šta. Možda baš jedinica za teletext.

U svakom slučaju je bruka golema. Koliko se stalno samo kurče kako su najgledaniji, kako se šire, a ne mogu ovako nešto banalno da srede.

Drunk Devil je napisao(la):
U svakom slučaju je bruka golema. Koliko se stalno samo kurče kako su najgledaniji, kako se šire, a ne mogu ovako nešto banalno da srede.

:beat:

kod mene isto... prvo sam pomislio da mi brljavi tv karta, ali tako je i na ostalim televizorima, samo je na tv karti malo izraženije...

ns, kablovska :)
definitivno svi imamo iste probleme :)

Nazad
Vrh Dno