Šta je novo?

Pingtest.net: merenje pinga Internet konekcije

Telekom 4mbit

ISP Telekom Srbija ADSL paket click 1 @1Mbit/s

Kada testiram ping nekad bude ovako
10085295.png

By peet777 at 2010-02-10

A nekad ovako
9788058.png

By peet777 at 2010-02-06

Nekad ne može da izračuna packet loss , a kad uspe bude katastrofa, u oba slučaja znači loše, kažite mi šta je bitnije za surf, download i za video streaming, da li jitter ili packet loss?

Poslednja izmena:
Veliki Ping

Dali zna neko sta se desava sa Telekom Adsl ? Naime igram Freelancer onlein,server se nalazi u Nemackoj, do pre 10tak dana bilo je sve ok ping oko 50 ali sad je preko 200 (up i download speed je ok ) , svi koji smo na adsl iz Srbije imamo taj problem,ko je na kablovskoj nema,jedino posle 2 po ponoci bude ispod 100, proverio sam i neke druge servere sirom Evrope sa ping test i svugde je preko 200?

Poslednja izmena:
isti problem.
zalio se na 0800100100 i prave se ludi naravno.

Pa sigurno neće da se otvore i da kažu, *** znamo krivi smo, previše smo zagrizli, usladile nam se pare pa nismo razmišljli o budućim problemima.

Dali zna neko sta se desava sa Telekom Adsl ? Naime igram Freelancer onlein,server se nalazi u Nemackoj, do pre 10tak dana bilo je sve ok ping oko 50 ali sad je preko 200 (up i download speed je ok ) , svi koji smo na adsl iz Srbije imamo taj problem,ko je na kablovskoj nema,jedino posle 2 po ponoci bude ispod 100, proverio sam i neke druge servere sirom Evrope sa ping test i svugde je preko 200?

Da ovo sam i ja primetio... Igrao sam COD4 na nekom nemachkom serveru i uvek mi je ping bio 45-50 a sad se nespushta ispod 200...

Беогрид 1:1 мбит/с

Poslednja izmena:
Sezam 2mb paket

Vuce se net kao u stare dobre dane :) ... Ovo ce samo ubrzati moju odluku da predjem na ikom.

Nazad
Vrh Dno