Šta je novo?

ping i adsl

zli.zo

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2006
Poena
301
hteo bi da pitam drugare sa foruma kakav im je ping (prvenstveno cs) a korisnici su adsl usluga
korisnik sam kablovskog interneta al loseg :) pa me zanima kako radi adsl dal je bolje od loseg kablovskog

Zavisi...

Nekad mi je oko 50 a nekad (retko) hoce preko 150 da ode...

hteo bi da pitam drugare sa foruma kakav im je ping (prvenstveno cs) a korisnici su adsl usluga
korisnik sam kablovskog interneta al loseg :) pa me zanima kako radi adsl dal je bolje od loseg kablovskog

Kablovski je mnooogo bolji za cs od adsl-a,konkretno sa 256 kablom ping je 20-30,bude i ispod 20,bez laga sa minimalnom razlikom u odnosu na lan,dok je sa 512adsl-om 40-50+ i dosta laguje!

kablovski kad valja radi tako al kada ne radi onda ti je ping 30 pa 70 jedino ovo mozes izbeci da igras od tri ujutro do dvanaest po podne ili nedelja ujutro bude dobra.
a sada sam video na serveru momka koji ima adsl telekom i ping mu je 30 do 40 . dok meni 20 pa par sekundi 70 pa opet 30 sto je gore
bolje dobar magarac nego los konj

kablovski kad valja radi tako al kada ne radi onda ti je ping 30 pa 70 jedino ovo mozes izbeci da igras od tri ujutro do dvanaest po podne ili nedelja ujutro bude dobra.
a sada sam video na serveru momka koji ima adsl telekom i ping mu je 30 do 40 . dok meni 20 pa par sekundi 70 pa opet 30 sto je gore

Sve je u Srbiji, s' oproštenjem, kako te u*ere. Recimo ja koristim SBB kablovski net već dugo i nemam probleme koje si ti naveo. Bilo je na početku, ali u poslednjih ~godinu dana ping je odličan za ovdašnje standarde. Nisam igrao CS dugo, pa ne mogu da tvrdim za ping na domaće CS servere ali u drugim online igrama imam odličan odziv.

Poslednja izmena:
adsl ptt 256
na domacim serverima 40-60 na stranim od 60-90
naravno bez ikakvog laga

Imas pravo, kod Telekoma je zaista stabilan ping. :)

Vrh Dno