Šta je novo?

Pinball FX 2

Poceo da igram i ganjam Teslu, stil je "steampunk-ish" sto mi se svidja, dali iko ima problema sa zastajkivanjem, kao da graficka glitch-uje...

Update, problem sa glitchom resen, winxp sp3 kompaktibilnost na precici...

Poslednja izmena:
I meni je tabla Tesla zasad najlepša.Baš zbog steampunk-a i podseća na Fantastic journey.
Imam osećaj da mi komande "kasne".9500GT na OC E6320.Nisam primetio glitcheve ni na HD rezoluciji.
Pogasio sam sve eyecandy opcije.

Pokusaj sa podesavanjima fizike i probaj ovo sto je meni pomoglo, windows xp sp3 kompaktibilnost na precici..

Neće kompatibilnost kad već ide na xp.
Nisam napipao podešavanja fizike...

Probao i odusevio se. Definitivno mi je Clone Wars najbolja tabla pa onda Tesla :D

Poshto ja imam Pinball FX2 (tj. ZEN Pinball 2 na PS3), zanima me da li postoji za PC table vezane za MARVEL-ove junake (Spiderman, Ironman itd..)?
Meni su one dosta dobre...

@ Srky Postoji nekoliko Marvelovih... 4 ili 5 nisam siguran. Neke od njih su Avengers, Ironman, Thor ...

Jel bio update sa free tablom?

Vidi ovde, pise da ima za WIN 8
http://www.pinballfx.com/

Current list of available tables for Windows 8:

Sorcerer’s Lair
Epic Quest
Earth Defense
Excalibur
Secrets of the Deep
Biolab
Pasha
Rome
Spider-Man
Iron Man
Wolverine
Fantastic Four
Captain America
Thor
The Infinity Gauntlet
World War Hulk
Fear Itself
Marvel’s The Avengers

Treba da izađe free tabla za steam verziju danas.

Probajte Paranormal tablu, meni je za sada najbolja :)

ima li jos nekog da ovako izvrce monitor kad igra fliper? :D generalno obozavam flipere, medjutim jos se vezbam i isprobavam razne table ;)

104385410201380497984834.jpg

Okretao sam tv 40 inčni za pinmame ali se greje nenormalno.

Dali ste mi dobru ideju, potpuno sam zaboravio da imam pivot na monitoru.

Nisam ga stavio okomito već sam ga polegao.

Ovako....

ja pokusavam da konfigurisem ovaj pinmame kad si ga vec pomenuo al ne uspevam da ucitam romove...mora malo da se pozabavim time...

Imaš na YT tutorijala za VP i za Hiperspin.
Realno, biće mi lakše uraditi kabinet za LCD (oba) nego podesiti softver.

Uzeh classic collection prvenstveno zbog Tesla table (koja je BTW daleko teža od F2P čarobnjaka na primer) ali sam se prijatno iznenadio Shaman tablom, čak mi je i zabavnija od Tesle... Eldorado i V12 takođe deluju zanimljivo ali njih ostavljam za kasnije. Preporuke.

Igram Blade i Paranormal, brutalni su stolovi. Igram par dana ali ne mogu da predjem 30milki... combo,zadaci sve po redu ali 30 mil i ni makac više. I da, definitivno kasne komande...

^I to toliko kasne da je moj burazer juce primetio gledajuci mene kako igram. Drugi problem je sto mi se cini da je igra "namestena", tj. kao da uopste nema fizike loptice nego je isprogramirana gde da pogodi, ne znam kako da objasnim. Ja igram dosta flipere (Visual Pinball, Future Pinball, Williams Pinball Classics, Timeshock) i ovde mi je osecaj realnosti jako los.

Drugi problem je sto mi se cini da je igra "namestena", tj. kao da uopste nema fizike loptice nego je isprogramirana gde da pogodi, ne znam kako da objasnim.

...mozda su to magneti koji se ponekad upale pa vuku kuglicu.
Ja do sada nisam primetio nekih vecih problema, ponekad se ubaguje u council misijama ona kada treba da unistim energetski stit pa nece da mi pokupi bombu.. Ostalo sve radi, barem na clone wars.
Doduse malo je vise 'gumeni' umesto staklo-metal osecaj ali ok.

Poslusao Sainta i resio problem, hvala. Vsync je bio problem, pravio je lag i zbog toga je bio taj osecaj "namestenosti", mada i dalje se oseca kao da je loptica gumena ili drvena ali nije strasno. Prikacio joypad i okrenuo monitor na bok i sad je super.

ja sam primecivao lag na toshibi iz 2009 koja ima integrusu, dok na kompu sa 955be i ati6790 nema laga ;)

Ja sam pre dugo igrao Pure Pinball i tamo je bio dosta dobar osecaj metalne kuglice, tezine, brzine, podloge, cak je znala i da opizdi gore u staklo.

Ja nisam primetio ni najmanje kašnjenje komandi. Inače super igra, iako nije baš po mom ukusu pošto previše odstupa od realnog flipera.

Nazad
Vrh Dno