Šta je novo?

Pinball FX 2

Kal-El

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2008
Poena
350
Davno nije bilo nekog fliper naslova tako da nije na odmet, mislim da ima zainteresovanih:D Izasla je btw

[YOUTUBE]yEANlMvTlH8[/YOUTUBE]

Probao bio preko steam-a, ok je odradjen, nije ni mnogo velik a ni zahtevan... Ko voli flipere - preporuka.

^
Nije valjda doslo vreme da i fliper bude zahtevan?Uskoro ce i za njega biti potrebna SLI varijanta!:D

Extra fliper, sve preporuke. I grafika i fizika su na visokom nivou.

Ima li podršku za head tracking?

Odlican fliper posle duzeg vremena za PC, bar dok ne stigne najavljeni pinball arcade.

meni javlja da mi fali msvcr110.dll :(

e hvala brate.ja sam instalirao neke verzije x64 al ni jedna nije odgovarala.nisam se setio da zavirim u folder igre :)

zaraza... Krenuo sam onaj drugi clone wars, sa osvajanjem citadele gore.

Probah i iskreno Pro pinball mi je na prvu loptu daleko ispred Fx2 kako po pitanju fizike tako su i table po meni suviše šarene, brdo nepotrebnih animacija kao naprimer poeni koji iskaču po sred table...

Instalirao na ovom groblju iz potpisa i "radi".
Bilo bi lepo da ima opcija zakretanja table za 90 stepeni.

Poeni mogu da se iskljuce da ne iskacu... Meni je odlican clone wars. Jos nisam citadelu uspeo da unistim, a igrao sam 2-3 sata. Jel uspeo neko?

Kako se placa Steamu, moze preko PP ?

Može direktno karticom ili putem PP.

Kod mene postoji mali delay izmedju pritiska na taster i pomeranja pipka. Pogledao sam na netu, jedno resenje je da se forsira vsync u drajverima, kad to uradim bolje je ali opet nije bas idealno.

Odusevljen nekom igrom posle duzeg vremena - velika preporuka za ljubitelje flipera

Meni je Clone Wars jedan od najboljih flipera koje sam igrao. Pun je sadrzaja, uvek nesto novo iznenadi, a komboi nisu bas jednostavni i nema se puno vremena za stopanje i ciljanje... vec par dana igram i retko prebacim 100 mil. Rekord mi je 115 mil.

Poslednja izmena:
meni smeta sto ima mnogo tabli pa ne igram na zalost ni jednu:(

Fenomenalna je tabla!
Igra razbija. :guitar:

Nije lose ovo ali ja cekam da izadje Pinball Arcade PC verzija, tamo su table reprodukcija pravih flipera koje smo cepali po buvarama.

Moze li neka dobra dusa da mi baci na PM... link za FX2 ?

U "zalivu" ga nema...

igrate li jos ovo cudo :) ja igram samo el dorado i ne ide mi bas dobro.nikako da povatam sta sve treba raditi :) nego posto je ova igra.razmisljam da je kupim.

Ja igram uglavnom Rim. Najbolji rezultat mi je oko 75 miliona, dok redovno idem oko 30. Probao sam sve, ali ovaj je na mene nekako ostavio najbolji utisak.

Vrh Dno