Šta je novo?

Pilići - domaći animirani spotić

Igoritze.. ne poznajes ekipu sa stare demo scene... Nisu plagijatori ne brini.

oh, nisam propitivao da bih "razotkrivao" nego me ekstra zanima, jer sam eto tako, radoznao. pa ja prvi po ceo dan pustam pesmu sa pilicima, eno ko me ima na fejsu i na Wall sam je okacio. samo sam hteo da znam kako sta.

Pilici su zaraza :d svaka cast za klip.

Bas i nije toliko popularna, barem ne jos uvek. Na YT nema nijedan LetsPlay igre.

oprosti. ja nisam bio u detinjstvu kompjuter geek - meni je vrhunac video igara bio - aparat i fliper. ono sto je danas MAME, to su meni bile igre u detinjstvu. ne bih znao domacu scenu programera iz tog remena, dok su ljudi sabijali spektrume, komodore i sega master sisteme, ja sam krao mami 50 para iz novchanika, da prebijem Dragon Nindzu ili obrnem Mustafu iz jednog zetona, ili napravim 15ak specijala na fliperu pa da ostavim drugoj deci .. :)

steta sto nema opcija ti dam plus na ovaj link ...
pazi... kao flash bi bilo fantastichno za neki sajt
ili ako cesh pravish neku igricu ...

pa to i jeste napravljeno za igricu. i to flash. pise sve u prvom postu.

oh, nisam propitivao da bih "razotkrivao" nego me ekstra zanima, jer sam eto tako, radoznao. pa ja prvi po ceo dan pustam pesmu sa pilicima, eno ko me ima na fejsu i na Wall sam je okacio. samo sam hteo da znam kako sta.

Suština Bench-a : "biti PRVI", kad cela srbijica poludi za ovim nama će već diti dosadni.

Inače je sasvim OK.

Jel ta igra ekskluzivno za facebook ili moze da se proba izvan facebook sveta?

... Milion i 100 iljada pogleda!!! Jel znate da bih mogao da uzmem oko 1000 dolara samo ako bih ukljucio GoogleAds preko Youtube-a... Prijavim se ja, popunim tonu nekih podataka i na final - click za aktivaciju - CVRC! NEMA Srbije na platnom spisku... Dobio sam i odgovor od Youtube servisa da Srbija nije u "tome" :( Dno Dna... Ova zemlja... al stvarno... :O

Mala deca vole da im se ponavljaju klipovi koji su im se svideli (ili su ih roditelji ubedili da im se sviđa).
Videćeš da npr. Pepa prase ima sigurno par miliona pregleda, pogotovo ovih 3-4 epizoda što je preostalo na YT-u..

... Milion i 100 iljada pogleda!!! Jel znate da bih mogao da uzmem oko 1000 dolara samo ako bih ukljucio GoogleAds preko Youtube-a... Prijavim se ja, popunim tonu nekih podataka i na final - click za aktivaciju - CVRC! NEMA Srbije na platnom spisku... Dobio sam i odgovor od Youtube servisa da Srbija nije u "tome" :( Dno Dna... Ova zemlja... al stvarno... :O

Eeee, prijatelju, pa to je ta "Evropska Srbija"! :D I dalje odsečeni od svega.

Nego svaka čast na svemu, celom projektu, ja nisam ni znao za taj Gumi Bear spot, pa sam sada pogledao, ovi vasi pilići su 10 puta bolji i bolja melodija.

Eeee, prijatelju, pa to je ta "Evropska Srbija"! :D I dalje odsečeni od svega.

Nego svaka čast na svemu, celom projektu, ja nisam ni znao za taj Gumi Bear spot, pa sam sada pogledao, ovi vasi pilići su 10 puta bolji i bolja melodija.

A sutradan i dalje pod lošim utiskom što smo blokirani gde god može, pročitam u novinama ogroman naslov "Eh što je lepo biti Srbin! Pokorili smo ceo svet!".

Ma napolje... Sport je sport a život i realnost je nešto sasvim drugo :(

Do jaja je majstore:))) Bravo svaka čast:).

Narocito mi se svidja Keni ili ima neko drugo ime (onaj u ljusci, stoji na sredini u spotu)!

Vrh Dno