Šta je novo?

Pijanac, flash igrica, zanimljivo

Pa ti si, bre, prava pijandura! :D

Delija je napisao(la):
Pa ti si, bre, prava pijandura! :D

Ma chini ti se! :d Pa'i sad 216m!!
Uzdravlje, pa nek ide zivot... :bottle: :bottle: :bottle:

Prilozi

• HomeRun2.jpg
    HomeRun2.jpg
    71.4 KB · Pregleda: 74
Kako? :wall: :d

HomerUn

Delija je napisao(la):
Kako? :wall: :d

Kad porastes kaz'ce ti se samo :D :d :D
BTW ne treba ti nikakav Ultra Mega Giga precizan glodar. Obican kuglichni(lezaj :d ) pacov radi pos'o.
Uzgred novi record je 227m!

Prilozi

• HomeRun3.jpg
    HomeRun3.jpg
    145.1 KB · Pregleda: 68
pa'zte sad ovaj skor ;):d:D;):d:D;)

Prilozi

• Resize of untitled.gif
    Resize of untitled.gif
    112.9 KB · Pregleda: 77
mali mi mouse pad bre kad ova drtina krene da se gega sklizne mi mish na sto i "tup" zzzz... :D
posle 5.-6. cuga iz flase ne mogu da ga kontrolisem. :d

Poslednja izmena:
NightVision je napisao(la):
mali mi mouse pad bre kad ova drtina krene da se gega sklizne mi mish na sto i "tup" zzzz... :D
posle 5.-6. cuga iz flase ne mogu da ga kontrolisem. :d

Onda lepo nabavis TrekBol. Moz ti sklizne samo palac :d :d

Simply the BEST!!

Aloo ljudi, ovo nije normalno kolko sam otkinuo igricu!!
Za vise informacija pogledati attachment! :type: :smoke:

Prilozi

• HomeRun4.jpg
    HomeRun4.jpg
    66.1 KB · Pregleda: 75
Ljudi, ovo postade smesno. Sam rusim svoj rekord (Ko Sergej Bupka) :banana: :banana: :banana:
C'MON PPL SHOW SOME EFFORT!

P.S. Naravno iz prilozenog dokaza videcete novi rec. :guitar:

Prilozi

• HomeRun6.jpg
    HomeRun6.jpg
    139.3 KB · Pregleda: 78
Ti nisi normalan! :d Moj max je 218m.
Daj bre ti ili ovo cepas od juce non stop ili znas neku foru koju ostali ne znaju. ;):D
Najkriticniji deo je izmedju 65. i 105.m. Posle je lakse... donekle.

Nervira me kod 70. metra otprilike ume da se zanese poprilicno i nema sanse da ga vratim. Kao da mi mish otkaze. Kako ti uspevas to da predjes???

Poslednja izmena:
@Well.Known: Na kom kompu igras?

NightVision je napisao(la):
Ti nisi normalan! :d Moj max je 218m.
Daj bre ti ili ovo cepas od juce non stop ili znas neku foru koju ostali ne znaju. ;):D
Najkriticniji deo je izmedju 65. i 105.m. Posle je lakse... donekle.

Nervira me kod 70. metra otprilike ume da se zanese poprilicno i nema sanse da ga vratim. Kao da mi mish otkaze. Kako ti uspevas to da predjes???

Sasvim si u pravu(ne za to da igram non-stop :d ), oko 70.-og metra somina pochne sa naglim zanosenjem u jednu stranu. Elem, da bi ga tu donekle izkontrolisao moras da ga vracas u "cimovima"(od po par cm nikako vise). Posle tog dela je mloooogo lakse.

Delija je napisao(la):
@Well.Known: Na kom kompu igras?

Ma [email protected]...
Pretpostavljam da znam sta mislis, da na slabijim makinama ide sporije a samim tim je i lakse. Ja sam zbog slicnog razmisljanja nabacio pijanca na drugarov komp.(osrednja pent. dvojka), ali ne da nije lakse vec je mnoogo i teze, jer se ne usporava vec "secka" sto je krajnje frustrirajuce. Mozda kad bi se naso neki optimum(ne secka a usporava) :)
i miris i ukus :-devil-:

Poslednja izmena:
Provalio si me! ;)

Koju sliku? Onu koju obradjujes u PhotoShop-u? ;);):p Nista nisi okacio.

Poslednja izmena:
Shta sam ono...HIK...'teo...HIK...A, da slichka...HIK,HIK,HIK... pa shta da vam...HIK...kazem...HIK,HIK,HIK...Koja sli@#$#...a tako je...HIK....Probudim se ja izjutra, mislim...HIK...oko 5...HIK...pola shes'...HIK...shes' nije sigurno...HIK,HIK... Probada me neshto...HIK,HIK... s' leve strane...HIK...oko dvan'estopalca...HIK...reko da nije od onaj...HIK...pasulj od...prehjuche... HIK...,ma nije...HIK...i setim se...HIK...ma sigurno je od...one muchenice...shto gu otrsismo...HIK...ispred mesnu zajednicu...HIK...komsha i mua...HIKHIKHIK(patos$#@#) :bottle: HIK :bottle: HIK :bottle: HIK...

Poshto sam dosho k'sebi(delimichno) reshih da vam poshaljem APSOLUTNI REKORD OD...MA VIDECE TE I SAMI :guitar: :guitar: :guitar:

Prilozi

• IDE MILE LAJKOVACHKOM....jpg
    IDE MILE LAJKOVACHKOM....jpg
    141.7 KB · Pregleda: 67
;);):p = Salim se bre! :d Svaka cast! Al' covece, igraj malo i Far Cry... :)

Al' najzanimljivije je to shto se i chistach ulica za predjenih 960m(i par desetina cuga :d ), pretvorio u SUPERHIK-a, a ovaj lik nishta!! :) :d :D :d :)

Ti nisi normalan! :d

Jel' radis ti jos nesto osim sto "vozis" pijanca? :D

E,ljudi pa onaj well.known cak ni nema misa igra na strelice mnogo bolje!!!!!!!!!!! :banana:

A mozda ima ugradjenu pivsku flashu! :D

Nazad
Vrh Dno