Vlada>>>
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2007
- Poena
- 425
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD RYZEN™ 9 7900
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI
- RAM
- 64GB KINGSTON FURY BEAST DDR5 5600 MHZ
- GPU
- AMD RADEON RX 7700 XT SAPPHIRE PULSE
- Kućište
- FRACTAL DESIGN DEFINE R5
- Monitor
- LG 27GN850-B ULTRAGEAR™ QHD NANO IPS
- Pristup internetu
- Optički internet
Danas sam nepažnjom dobro zalio pivom svoju Apple alu-wired tastaturu, koja je naravno odmah prestala da radi. :d
Zanima me dal se možda nekome to već desilo i kakav je bio epilog!
Čitam da bi kao trebalo da proradi kada se osuši. Inače najviše tečnosti je prešlo preko numeričke tastature i dela gde su del i enter dugmići. Povadio sam i nekoliko dugmića (drugo i ne može pošto je Apple to zatvorio samo tako) da vidim kakva je situacija ispod i u principu sve je prilično čisto, osim što naravno ima malo vlage oko ovih gumica za kontakt.
Takođe vidim da neki savetuju da se tastatura opere destilovanom vodom kada se zalije sokom ili pivom zbog lepljivosti koja može da napravi problem, pa sam tako i napravio jer to mi nekako ima logike, a obzirom da ionako ne radi u ovom momentu nemam šta da izgubim pa ko velim nek ide... :smoke:
Elem dajte da čujem vaše mišljenje i predloge ako ih uopšte ima... :trust:
Zanima me dal se možda nekome to već desilo i kakav je bio epilog!
Čitam da bi kao trebalo da proradi kada se osuši. Inače najviše tečnosti je prešlo preko numeričke tastature i dela gde su del i enter dugmići. Povadio sam i nekoliko dugmića (drugo i ne može pošto je Apple to zatvorio samo tako) da vidim kakva je situacija ispod i u principu sve je prilično čisto, osim što naravno ima malo vlage oko ovih gumica za kontakt.
Takođe vidim da neki savetuju da se tastatura opere destilovanom vodom kada se zalije sokom ili pivom zbog lepljivosti koja može da napravi problem, pa sam tako i napravio jer to mi nekako ima logike, a obzirom da ionako ne radi u ovom momentu nemam šta da izgubim pa ko velim nek ide... :smoke:
Elem dajte da čujem vaše mišljenje i predloge ako ih uopšte ima... :trust:
Prilozi
Poslednja izmena: