Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Problem je u tome kada pišem našim slovima (ž, š, đ, ć, č) ljudi na msnu dobijaju samo neke crne karaktere umesto tih slova. Meni lepo pokazuje kada kucam, ali ne znam zašto ostali ne dobijaju ta slova. Solution? 😉
Samo da kažem da sam posle dužeg čačkanja namestio. U preferences > conversation klikne se na ikonu font i onda font face u kome se namesti da font bude Microsoft Sans Serif, a ne sans kako je po defaultu. Sada je sve normalno.
Pazi kad je i kod mene namesten sans... Nisam znao 😛
Pokusaj da prebacis na Tahoma. I uradi desni klik na polje gde kucas poruku idi na input methods i pogledaj sta je podeseno. Kod mene je default. Prosaltaj malo...
Ja sam rešio onako kako sam napisao gore.. Ali to je samo u Windowsu, na linuxu (Ubuntu 7.10) mi radi normalno i sa Sans.
Btw. vratio sam se na WLM iz jednog glavnog razloga. Pidign (za sada) ne podržava offline messaging koji mi je bitan jer imam neke kontakte koji su nonstop na appear offline, a ne mogu da pričam sa njima ako nisu online. Nadam se da će u nekoj od sledećih verzija i to namestiti.