Šta je novo?

Pi Network-Rudarenje preko vašeg mobilnog telefona!

O čemu pričaš, kakva kolektivna tužba :ROFLMAO:

Nisam mogao sve jer su oroceni.. i ti ces prodati svoje kad ti se otkljucaju
hahahahahah , stvarno ne znam sta vise da kazem. Slikano i zaokruzeno i dalje ne kapirate ????? ? "Otljucani" su dvanaestog marta . medjutim
Screenshot_2025-03-17-16-54-58-369_com.blockchainvault-edit.jpg

Kolega gore kaze da ceka vise od 2 meseca , vecina ljudi ceka godinama i dalje nista. Bitno da si mi ti rekao da cu da prodam kad se "otljuca" 🤦‍♂️

Screenshot_14.png
Screenshot_1.png

Screenshot_12.png

Screenshot_9.png
Screenshot_10.png

Screenshot_13.pngScreenshot_5.pngScreenshot_4.png

pomeram target na 0.01$ i odjavljujem se s ove "teme"

Prilozi

• Screenshot_2025-03-17-16-54-58-369_com.blockchainvault-edit.jpg
    Screenshot_2025-03-17-16-54-58-369_com.blockchainvault-edit.jpg
    140.3 KB · Pregleda: 25
Po četvrti put mi vratili da se slikam u ovih 2 mjeseca, ne znam o čemu se radi više...

Meni je to proslo iz prve, kao i supruzi. Gledaj da nema odsjaja kada slikas licnu, uskladi pismo sa licne sa pismom kojim popunjavas tamo podatke....

imam još 700 oročenih i još 700 koji čekaju migraciju (ako se ikada desi)..
ali evo vidim cena ide brzo ka dole, kontam da svi prodaju i da zato i cena reaguje.. dok nam svima istekne oročavanje, biće cena oko 0.1$ max..

I ja sam prebacio 150 Pi iz Pi novcanika na Bitget menjacnicu da proverim jel funkcionise. Na Bitgetu trgovao , menjao u Celo, pa opet nazad u Pi i sve to funkcionise. Prijatelj je i podigao novac , ja jos uvek ne zelim da prodajem za kes, ali cu sigurno pomeriti sve iz Pi novcanika sto mi je dostupno na Bitget menjacnicu jer nemam poverenja ni u Pi aplikaciju ni u Pi novcanik. Svaki dan otvaram i ocekujem neki problem da se pojavi ili da mi zaplene sve novcice iz samo njima znanih razloga. Takodje imam Unverified oko 1500 Pi i mislim da je to brljotina Pi tima,jer ima slucajeva da su svi prosli KYC davno, a unverified balance i dalje stoji isto i svima u sigurnosnom krugu.

Da li je prebacivanje Test Pi-a na Testnet obavezan korak pre prebacivanja "pravog" Pi-a na Mainnet?

Nije obavezno

Može li preporuka za platformu za prebacivanje Pi coina iz Pi walleta jer ne vjerujem Pi platformi ...nisam do sada imao dodira s tim pa ne znam proceduru....

I ja sam na OKX, sjajno radi, gotovo iste sekunde prenelo sve....da ceka se druga migracija

Nego, bi li mi neko napisao, za koga radite KYC ? Kome to saljete svoje licne podatke ? Ovo nije kripto, ovo je prevara....

Nego, bi li mi neko napisao, za koga radite KYC ? Kome to saljete svoje licne podatke ? Ovo nije kripto, ovo je prevara....
Druze, svi tvoji podaci su odavno poznati svima. Pa i da se registrujes na berzu okx opet ostavljas sve svoje podatke. U banci ostavljas sve svoje podatke, google i Apple isto verovatno skoro sve znaju o tebi. Tako da su te price o podacima odavno izlizane iz razloga sto smo mi prihvatanjem uslova koriscenja dali svim mogucim apk da skupljaju te podatke.
Nw kazem da ovo nije neki vid prevare, videcemo, za mene je sav kripto jedna prevara u samom konceptu, ali ja sam odlucio da se registrujem i zaradim nesto ako ovo nekad nesto bude vredelo.

Druže, ok je dati legitimnim firmama i menjacnicama svoje podatke, to je pravi kyc. Ovo što se radi ovde je jedno klasično skupljanje podataka za ko zna kakve potrebe, i ovo nema veze sa kriptom, ama baš nikakve.

Prosla druga migracija, videcemo 01.06. da li ce nas opet ishebati i vratiti ili cemo najzad moci da prodamo...

I ja sam na OKX, sjajno radi, gotovo iste sekunde prenelo sve....da ceka se druga migracija
Možeš li objasniti postupak prenosa Pi na OKX i jesi li morao uraditi i verfikaciju identiteta da bi to mogao realizovati?
Nisam u tim u vodama pa ne ide mi baš najbolje....

Vrh Dno