Šta je novo?

PHPBB vs IPB - potrebna pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme delboy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

delboy

Znamenit
Učlanjen(a)
03.08.2004
Poena
1,025
Pozdrav svima na forumu. Pre par dana sam na lokalnom racunaru podigao forume radjene u phpbb-u i ipb-u zelevsi da vidim koji je od ova dva bolji za za forum koji tek nameravam da radim. Medjutim posto sam pocetnik u svemu ovome ( a zahvaljujuci ranijim thread-ovima na benchmarku za sada sam sve sto sam zeleo uspeo da odradim) interesuje me koji je od ova dva bolji i koje su prednosti odnosno mane jednog u odnosu na drugi. PHPBB mi se nekako cini laksi za upotrebu iako je ovde navodjno kako je zbog instaliranje modova on tezi. Sve u svemu nadam se da cete mi pomoci svojim iskustvom.

Ajd' posto niko ne odgovara da napisem ja koju...
phpBB je nesto rasprostranjeniji forum, sasvim dobar, ima dosta modova koje nije neki problem ubaciti, lak je za upotrebu korisnicima, a lak je i za moderisanje...
Sa druge strane inb je po meni malo tezi za snalazenje od strane korisnika, ali je za moderisanje zakon, prvo nisam verovao na recima, a kad sam probao stvarno je super.
Sad to kako ce se clanovi foruma snaci sve zavisi i od skina.

Sve u svemu odluka je na tebi, nemoze se reci da je neki bolji, a neki gori, jednostavno isprobaj i bilo koji da stavis neces se pokajati...

Poz.

Nazad
Vrh Dno