Šta je novo?

php-nuke/Verat pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme b4b
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

b4b

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
Sajt mi je hostovan na Veratu. Postavio sam php-nuke 7.7 na sajt. NE mogu da vidim rezultate svog rada. Kada kliknem na domen, recimo www.xxxxxx.com/html/admin.php , nista se ne dogodi, pojavi se samo bela strana u IE? Sta nisam dobro podesio/procitao sam uputstva nekoliko puta i ne mogu da nadjem gde gresim. Jedino sto mi pada na pamet je da Verat ne podrzava mysql bazu noviju od 3.2.3 verzije? Ima li neko neku ideju? poz.
Da li neko ima detaljno uputstvo za postavljanje phpnukea na sajt?

Poslednja izmena:
"Server je razumeo upit, ali odbija da ga ivrši.
Autorizacija neće pomoći i NE TREBA ponavljati upit."

Ovo mi izbacuje kada odem na www.slodfodsf.com/html/admin.php
???

Poslednja izmena:
uuuu Verat je neverovatno los za hostovanje PHP Nuke sajttova, i to ti kazem iz iskustva! Ocajni su, jednom retju! Za pare koje im dajesh, nemash osnovne stvari, cak ni cpanel nema???!
Ja licno, ne mogu ni da otvorim taj link, ali ne znam zasto ti se to pojavljuje! Jesi li sigurno dobro uploadovao fajlove? Jesi li ubacio najnoviji patch,moze i zbog oga blank page da se pojavljaju!

koji portal preporucujes da otvorim na veratu onda?
btw, onaj link gore je bezveze, cisto kao primer sta mi se dogadja.
I ima li ko da je stavio phpnuke na verat? kakva su iskustva?
Poz :wave:

imali neko iskustva kako pokrenuti phpmyadmin da radi?

pa ako ikako mozesh, preporuka moja bi bila da se klonish Veratovih usluga, i to jos pogotovu posto cesh da postavljas portal! Ja imam jos po neki sajt na Veratu, ali veruj mi da necu produzivati hosting sa njima jer se portal, a pogotovu Nuke, mnoooogo sporo otvara na Veratu....

Pronadji drugi host, i postavi Nuke, i to preko cpanela ti treba 3 minuta... Dok bi na Veratu morao da downloadujesh fajlove???!

A kakav problem imash sa phpMyAdmin, objasni?!

koji drugi host preporucujes? posalji na PM. Jel moze link ka tvom phpnuke sajtu da bacim pogled kako izgleda?

phpmyadmin sam uploadovao na sajt, javlja mi sledecu gresku:
MySQL said:

#2002 - The server is not responding (or the local MySQL server's socket is not correctly configured)

Nazad
Vrh Dno