Šta je novo?

PHP i prenos podataka u bazu...

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
Napravio sam prijavu za jedan dogadjaj u php-u koja dalje prosledjuje podake u bazu. Koristim phpMyAdmin i MySQL. Prijava funkcionise vec mesec dana ali ponekad se pojave prijave koje su potpuno prazne i posto ja ne mogu nikako da sprecim da neko upise neke gluposti kao sto je niz space karaktera, mislio sam da se to neko zaj***va. Onda sam pre neki dan ja cisto iz zabave i da budem jos sigurniji da sve funkcionise besprekorno, testirao prijavu. Ali umesto podataka koje sam uneo pojavili su se space karakteri za svako polje u tabeli. Sajt je host-ovan na beotelu.
Da li je mozda neko imao neku slicnu situaciju?Da li to moze biti do beotela ili do phpMyAdmin-a ili MySQL-a, ali mi se nikako ne svidja jer 20% prijava bude tako!!!
Pomagajte.

Da li koristis neku vrstu validacije podataka u tom formularu? Meni se to recimo desavalo bez validacije kada se unose neke rezervisani karakteri, entry se pojavi na listanju sadrzaja tabele, ali od podataka nista, sve su bili alt255 karakteri. Pomoglo bi kada bi postovao kod. Pozdrav.

Resio sam problem, back dugme me je vracalo na php stranicu koja prenosi podatke u bazu i posto nista nije mogla da izvuce upisivala bi prazna polja u bazu :d
Hvala, inace...
Poz

Nazad
Vrh Dno